Тризначките влизат във ВИП Брадър и Биг Брадър All Stars!

Тризначките Вяра, Надежда и Любов, спечелили третия сезон на Биг Брадър, ще нахлуят във ВИП Брадър още на 22 октомври, понеделник.

Но – не се безпокойте. Няма опасност да спечелят за пореден път шоуто. Трите блондинки с най-висок коефициент на интелигентност в историята на развлекателната индустрия са поканени като специални гости. Такива досега бяха Памела Андерсън, Иван Ласкин.

Влизането на тризначките бе официално обявено в „Здравей, България“. Във вечерта, в която сестрите ще се озоват в къщата, две от звездите ще я напуснат – изборът е между Фънки, Патрашкова, Багата и Николай Мартинов. Зрителите решават тяхната съдба посредством есемеси.

За тризначките състезанието започва след 20 ноември, когато всъщност свършва изданието с известни личности и веднага започва нов сезон на „Биг Брадър“ – All Stars. Дотогава, като специални гости, момичетата нямат право да номинират и да бъдат номинирани.

В къщата на „Биг Брадър“ мебелите остават същите. Там ще живеят само хора, които вече са участвали в предишни сезони на риалитито по Нова тв. Този сезон ще продължи месец и финалът му ще е преди Коледа, съобщава вестник „24 часа“.

Междувременно, без да подозират за новите Съквартиранти, ВИП-овете усилено се подготвят за елиминациите в понеделник. Мисията на четиримата в “Училище за звезди” тази седмица е “Политически избори”. Виповете ще трябва да подготвят и осъществят истинска предизборна кампания, с която да убедят феновете си да гласуват за оставането им в шоуто.

Фънки ще бъде Димитър Станишев, Кристина Патрашкова – Кристина Кунева, Николай – Николай Сидеров, а Багата ще влезе в ролята на Благой Борисов.

Всеки един от тях вече направи агитационно обръщение към съквартирантите и избра по един ръководител на политическия си щаб. Кристина Патрашкова ще работи с Мариана, Николай със Златка, Благой избра за свой помощник Юлиан, а Фънки предпочете за осъществи кампанията си сам.

Кандидатите вече изготвиха своите предизборни плакати, клипове и агитационни табла, а в Къщата е ден за размисъл.

По време на живото предаване в понеделник предизборния дебат в студиото на Ники Кънчев ще води Милен Цветков.

За да защитават номинираните на живото предаване ще гостуват Джина Стоева, която ще агитира за Николай, Магърдич Халваджян ще се изказва в подкрепа на Фънки, Любен Дилов-син ще се бори за оставането на Кристина Патрашкова, а Ваня Червенкова ще защитава Багата. В студиото на предаването сред публиката ще присъства и приятелката на Багата – Любина.

Как се представят ВИП-овете по време на кампаниите си ще коментира социологът Мира Радева.

На снимката: Тризначките имитират Лейди Гага

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2012 г.