Тризначките с опасност за живота във ВИП Брадър? Видео!


Странен инцидент се разигра на живо по Нова телевизия в шоуто ВИП Брадър.

Алекс Сърчаджиева, водеща на част от епизодите, направи пряко включване в къщата. На тризначките Вяра, Надежда и Любов бе възложена специална мисия – те получиха чувал с писма от роднините на ВИП съквартирантите. Задачата на сестрите бе да поставят половината от писмата в киселина, като по този начин писмата щяха да бъдат унищожени. Останалата част от писмата щяха да достигнат до адресатите си – ВИП персоните от шоуто. Изборът кой да получи писмо и кой не бе оставен в ръцете на Вяра, Надежда и Любов.

Уви, веднага щом чу условието на мисията, една от тризначките – Надежда, заяви, че се задушава и не може да издържи повече в това затворено помещение. Трите вкупом побегнаха от малката стаичка и изтичаха на двора, за да поемат въздух. Съквартирантки се втурнаха да им носят вода.

Очевидно тази мисия не бе доизпипана от ВИП Брадър и тук идва въпросът дали животът на участничките бе подложен на опасност. Или може би сестрите решиха да се измъкнат от трудния избор, респективно гнева на засегнатите лица, останали без писма от роднините?

Първият „кусур“ на мисията бе, че от изповедалнята се носеше дразнещ шум, който пречеше на сестрите да чуват гласа на Биг Брадър. Съквартирантите, разположени в хола пред плазмения телевизор, също не успяха да чуят нищо. Създаде се впечатление, че този звук като от агрегат произлиза именно от бутилката, представена като пълна с киселина.

Не трябва да забравяме, че преди две седмици Никол получи сходна мисия – тя трябваше да унищожи писмо от роднините си, като по този начин спечели вкусна храна за съквартирантите. В тази си мисия Никол унищожи писмото от вкъщи не преносно, а буквално – то бе изгорено пред очите на зрителите.

В случая с тризначките също може да подозираме, че писмата щяха да бъдат унищожени в реална киселина. Вероятно разположената на сантиметри от тях субстанция е била достатъчно опасна.

Дали ВИП Брадър направи грандиозен гаф, като изложи на опасност живота на неколцина от съквартирантите, преценете сами в приложеното видео. Обърнете внимание как Вяра, Надежда и Любов започват да покашлят секунди преди да обявят, че не се чувстват добре.

Има и още една подробност – след настаналата суматоха в предаването на живо, пиарите на ВИП Брадър не разпространиха прес съобщение с информация за отминалия епизод. В огромна част от случаите такова се получава по имейл минути слуд излъчването на всеки епизод. След извънредните събития с тризначките обаче, поне до малките часове на следващия ден, от екипа на шоуто запазиха мълчание.

Гледай видео запис от шокиращите събития:

Vip Brother 25.10.2012 част2

Алтернативен линк с видео запис – от сайта на Nova Play.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 октомври 2012 г.