Трите лица на Ана еп. 76, 77, 78, 79, 80 от 20, 21, 22, 23, 24.02.2017 с онлайн видео и снимки

Трите лица на Ана еп. 76, 77, 78, 79, 80 от 20, 21, 22, 23, 24.02.2017

76 епизод
Соледад се чувства притисната!

Ана Летисия търси Виридиана, за да я поздрави за успеха на модното ревю, но се сблъсква със Соледад.

Клаудия и Мариано уточняват ситуацията, която са преживели в миналото. Тя научава, че Дженифър е умряла.

Ана Лусия се притеснява за здравословното състояние на Сантяго и моли Ремедиос да не споменава на майка ѝ, че търси доказателства, че има сестра.

Ернестина и Нерина си спомнят момента, в който са се запознали.

Виридиана представя Соледад пред Ернестина като най-добрата ѝ служителка.

Съдбата и случайността отново събира Ернестина и Родриго.

Ана Лусия научава, че баба ѝ и Родриго вече се познават. Заподозира, че крият нещо.

Ремедиос казва на Соледад, че Ана Лусия вече е научила за дъщерята, която е изгубила, но не издържа на напрежението и припада.

Нерина предлага на Соледад своята помощ, за да не разбере Ана Лусия истината. Обяснява ѝ, че се е срещнала с дъщеря си по време на модното ревю.

Соледад се страхува, че миналото ще се върне за нея и прави опит да изчезне заедно с Ана Лусия завинаги.

77 епизод
Ана Летисия иска да открие Ана Лусия!

Сантяго няма желание да продължи да живее заедно с Ана Летисия, защото колкото и да опитват, никога няма да е същото. Ана Летисия не иска да го пуска, но той е наясно, че няма смисъл да продължават по същия начин. Марсело трябва да му позволи да съществува.

Соледад предлага на Ана Лусия да напуснат града. Този път тя отказва и я моли, ако толкова иска да си тръгне, да замине сама. Соледад не иска да се отдалечава от нея и така вземат решението да останат.

Ана Летисия не може да позволи на Марсело да си тръгне просто така. Тя полага големи усилия, за да си го върне. В един момент, тя приема своята вина и моли Марсело да ѝ прости, както го е направил веднъж.

Ана Лаура признава на баба си, че Рамиро я е поканил на пътешествие. Ернестина не приема, че това е добър начин да се сдобрят, но приема, че Ана Лаура и Рамиро трябва да излизат заедно, да се забавляват и да се изправят веднъж завинаги пред живота. Кани го на вечеря, за да изгладят различията си.

Във фондацията има лоши новини. Пратката с апарати за рехабилитация са били отказани, заради отклоняване на средства.

Марсело споделя с Ернестина, че смята да разкрие кой е планирал катастрофата, при която са се опитали да го убият. Също така, той успява да си спомни, че познава Еваристо и иска да присъства на срещата, която организира за по-късно.

Ана Летисия открива, че сестра ѝ Ана Лусия е жива и този път тя иска сама да открие къде е любимата ѝ сестра.

78 епизод
Ана Летисия вижда за първи път Ана Лусия!

Ана Летисия изненадва Соледад с една семейна снимка, но я моли да не пипа нищо. Докато пробва роклята си, Ана Летисия унижава Соледад и я критикува, че няма никакъв опит като шивачка.

Рамиро научава, че единственият свидетел на присвояване на средства във фондацията е Валентин и е сигурен, че той е виновника. Моли баща си да го остави да разреши проблема, да му се довери. От друга страна, Ана Лаура се притеснява какво ще се случи с децата във фондацията сега, когато нямат достатъчно средства.

Спомените за Джина измъчват Мариано. Той съживява момента, в който тя му е обещала да разруши напълно живота му и го заплашва да разкрие пред всички какъв е в действителност.

Докато Ана Летисия приключва с пробата на роклята, Соледад чува, че Ернестина има среща с детектива, който издирва Ана Лусия и че има вероятност много скоро да научат къде е тя.

Рамиро убеждава любимата си, че ще разрешат всичките си проблеми заедно и ще се съберат завинаги. Моли я да свали протезата си, а тя му признава, че се страхува, че след това няма да я обича такава каквато е.

Рамиро получава подозрително обаждане от жена, която му казва, че въпреки изминалите години, може би ще си спомни за нея. Моли го да я потърси в Хотел дел Боске.

Валентин, Рамиро и Мариано са жертви на един капан. И тримата са получили загадъчното обаждане с молба да отидат на едно и също място. Там откриват една мъртва жена, а смъртта ѝ много напомня на тази на Джина. Мариано настоява за обяснение.

Когато Ана Летисия отива на срещата с Марсело, открива, че той се целува със сестра ѝ Ана Лусия. Не може да повярва, че той е с нея… Марсело казва на Ана Лусия, че не иска да знае нищо за нея и я уверява, че Сантяго е мъртъв.

В хотела, Мариано и Валентин се карат за грешките, които са допуснали в миналото, за смъртта на Джина. Рамиро също моли Мариано да му обясни, но той го игнорира и се обажда в полицията.
Ана Летисия не може да повярва, че Марсело ѝ се е подиграл като е започнал връзка с Ана Лусия и му заявява, че го мрази. Марсело отбелязва, че тя би трябвало да е доволна, защото ѝ е помогнал да открие сестра си.

79 епизод
Ана Летисия губи здравия си разум!

В пансиона, Ремедиос моли Ана Лусия да не губи вярва, Сантяго няма да се остави на Марсело.

Ана Летисия е бясна и изгубва здравия си разум по вина на Ана Лусия, която ѝ е откраднала любовта на Марсело. Тя се заканва, че няма да ѝ позволи да ѝ открадне и любовта на Мариано.

Рамиро обещава на Валерия, че проблемите във фондацията много скоро ще се разрешат. Ана Лаура и той ѝ обещават да я държат в течение на нещата.

Голяма промяна е на път да се осъществи. Еваристо предупреждава Соледад, че трябва да е подготвена за това, което предстои. Уверява я, че не е сама и че може да разчита на подкрепата на голяма приятелка.

Рамиро предлага на Ана Лаура да помисли за датата на сватбата им. Това ще е най-щастливия ден в живота им и сестра ѝ Ана Лусия също ще присъства в църквата.

Ана Лусия моли Ремедиос да ѝ покаже кутията на майка ѝ, която пази. Соледад отказва.

Мариано решава да поговори много сериозно с Ана Летисия и я пита дали е виждала Клаудия, след коментара ѝ, че не я харесва.

Хулиета се разкайва, че се е държала зле с Иняки последния път, когато са се видели. Сега, когато се чувства самотна, умолява сина си да ѝ прости. Иняки не приема и настоява да излезе от офиса му. На свой ред и тя отказва, като в замяна му предлага много пари.

80 епизод
Еваристо защитава Ана Лусия!

При поредното си замайване, Марсело наранява Ана Летисия и това е нещо, което не може да бъде простено. Ана Летисия е много слаба и успява отново да измами Марсело, който този път не вярва на нито една дума, която изрича съпругата му.

Иняки е посетен от двама мъже, които настоява да плати всичко, което дължи. Опитват се да си оправят сметките като вземат колата му.

Рамиро съобщава на Еваристо, че той също издирва Ана Лусия.

Мариано скрива от Ернестина, че Ана Летисия и Марсело имат проблеми.

Ана Летисия приема да плати на Еваристо за издирването на сестра ѝ. Тя убеждава Марсело, че Еваристо се подиграва със семейството им, защото единственото, което прави, е да им измъква пари. Ана Летисия прави ужасяващо разкритие пред Марсело: била е бременна, когато е научила за смъртта му.

Соледад нарича Марсело безмилостен, но Ремедиос защитава Сантяго.

Ана Летисия уверява Марсело, че единственият убиец е Еваристо Гера, той е убил бебето им. Марсело се заклева да накара Еваристо да си плати за всичко, което е извършил.

В Дансаире, Ана Лусия за пореден път показва пред всички, че е най-добрата.

Ана Летисия забранява на Марсело да говори за Ана Лусия пред семейството. Не е момента всички да научат, че сестра ѝ е жива и е много близко до тях.

Еваристо говори за София Ернандес и разкрива как е било потвърдено, че Ана Лусия е умряла като дете. Рамиро не може да скрие гнева си от това, което чува.

Ана Лаура страда много след като научава, че сестра ѝ Ана Лусия е мъртва. Рамиро уверява, че всичко, което Еваристо е казал, е чиста лъжа.

Гледай онлайн на български – тук или тук

Инфо: Трите лица на Ана

Коментари (0)

Публикувано в на 17 февруари 2017 г.