Трите лица на Ана еп. 71, 72, 73, 74, 75 от 13, 14, 15, 16, 17.02.2017

71 епизод
Сантяго няма никакъв път за бягство!

Сантяго преживява моменти от своя брак с Ана Летисия и разгневен ѝ заявява, че е допуснала голяма грешка да скочи в леглото с мъжа, който най-много я мрази.

Рамиро демонстрира своята любов на Ана Лаура и ѝ признава, че по време на отвличането му, той е убил един мъж.

Ана Лусия е готова на всичко, за да си върне любовта на Сантяго и да се бори срещу всяка жена.

Сантяго няма друг изход и се страхува, че е изгубил любовта на Ана Лусия завинаги, тъй като неговите чувства също така принадлежат и на Ана Летисия. Най-големия му страх нараства при мисълта, че двете ще се запознаят и ще научат истината.

72 епизод
Ана Лусия не иска да изгуби Сантяго!

Рамиро казва на Еваристо, че внукът му е рискувал живота му по време на отвличането.

Ана Лусия отново се включва в танцовата компания.

Мариано се възползва от момента, за да посети Виридиана и споделя с нея, че тя е единствената цена, на която може да се довери, че заедно с нея открива всичко, от което има нужда.
За Иняки е невъзможно да не се възхищава на красотата на Ана Летисия и я предупреждава, че някой ден ще падне в прегръдките му.

Рамиро търси Ана Лусия, за да я помоли да се отдалечи от Сантяго. Тя му отговаря, че ако Сантяго не се осмелява да я потърси, тя самата ще го потърси в дома на съпругата му, за да ѝ обясни защо е решил да се отдалечи от нея.

Фондацията на Ана Лаура е в опасност.

Сантяго и Ана Лусия се срещат отново благодарение на Иняки. След като са заедно отново, те разговарят за ситуацията, с която трябва да се справи тяхната любов. Особено сега, когато съпругата на Сантяго се е върнала в живота му.

За Сантяго, това е много труден момент и той моли Ана Лусия за време и разбиране. Неговото сърце е объркано – обича две жени по едно и също време.

73 епизод
Ана Летисия иска да унищожи любовницата на съпруга си!

Ана Летисия иска да унищожи любовницата на съпруга си и не се спира пред нищо, за да е сигурна, че другата няма да се доближи до нейния мъж никога повече.

В същото време, Ана Лусия се опитва да запази любовта на Сантяго, независимо че тя е любовницата. Ана Лусия е твърдо решена да се бори и да се изправи срещу съпругата на Сантяго, без да подозира, че е собствената ѝ сестра.

74 епизод
Марсело няма намерение да си тръгне, докато не си отмъсти!

Марсело отново се появява пред Рамиро и го предупреждава, че няма да се откаже, докато не получи своето отмъщение. Неговата цел е да открие кой се е опитал да го елиминира.

От друга страна, Ана Лаура се страхува да прекара края на седмицата насаме с Рамиро. Тя се чувства неуверена заради тялото си. Тя не си позволява да се наслади на връзката им от страх от отхвърляне

Марсело няма намерение да си тръгне, докато не си отмъсти!

Марсело отново се появява пред Рамиро и го предупреждава, че няма да се откаже, докато не получи своето отмъщение. Неговата цел е да открие кой се е опитал да го елиминира.

От друга страна, Ана Лаура се страхува да прекара края на седмицата насаме с Рамиро. Тя се чувства неуверена заради тялото си. Тя не си позволява да се наслади на връзката им от страх от отхвърляне.

75 епизод
Ана Лусия заподозира, че има сестра!

Ана Лусия е разочарована, защото Соледад не ѝ позволява да отиде на модното ревю на Виридиана.

Нерина прави опит да се сближи с истинското семейство на Ана Лусия и прави всичко възможно, за да разбере къде ще се проведе събитието.

Виридиана настоява да се запознае с дъщерята на Соледад.

На модното ревю, Миранда е много изнервена, защото Родриго и Ернестина може да се срещнат.

Рамиро предупреждава Валентин да не се намесва във връзката му с Ана Лаура. На свой ред, Валентин отново го обвинява за смъртта на Джина.

Клаудия се среща с Нерина, майка си, и си спомня ужасния момент, който е преживяла преди години и научава, че Валентин е останал инвалид.

Ремедиос и Ана Лусия са посетени от Марсело Салватера.

Ана Лусия започва да подозира, че има сестра, която се казва София и се опитва да разбере защо Соледад е крила този факт през всички години.
Соледад остава шокирана след като се среща с Ана Летисия.

Гледай онлайн на български – тук или тук

Инфо: Трите лица на Ана

Коментари (1)

Публикувано в на 13 февруари 2017 г.