Tripple-A – сърцати младоци канят на концерт в парка с онлайн видео и снимки

Tripple-A – сърцати младоци канят на концерт в парка

Tripple-A свирят в Борисовата градина на 16 юни (сряда) – кои са те?

На 16 юни от 19:00 часа музикантите от Tripple-A ви канят на концерт в парка. Събитието ще се случи на Лятната естрада в Борисовата градина.

Tripple-A – това са четири нестандартни парченца от пъзела на живота, събрани на едно място. Зад името на групата стоят Арабел Караян, Александър Евтимов-Шаманчето, Александър Деянов-Skiller и Павел Терзийски. Те ще се качат на сцената на 16 юни, за да залеят публиката с позитивна енергия и великолепно настроение.

Музиката, която създават заедно Арабел и момчетата, е изцяло импровизирана, като разговор между четирима души със сходна енергия и настроение – без излишна претенция и добре подготвен сценарий. Тя е игра, която се основава на музикалното им любопитство.

Tripple-A не обичат да си поставят ограничения и вярват в музиката на момента, музиката, която идва от сърцето, а не от главата. Те предпочитат да работят със звук, вместо да използват ноти. Музиката им е изключително приятен микс – от акустично и електронно звучене до акапела. В нея може да се открие невероятно разнообразие от стилове, които си кореспондират и съжителстват прекрасно – от хип-хоп, фънк и уърлд мюзик, до джаз, рок и електро-дъб-хоп.

„Най-добре се получава, когато не мислим, а просто чувстваме”, споделя едно от трите А в групата – Александър Евтимов. „Трудно е да дефинираме нашия стил, той просто е комбинация от нещата, които харесваме.”

Tripple-A са:

Арабел Караян (вокали, перкусии, клавишни) – Арабел е учила в музикалния колеж Бъркли. До момента си е сътрудничила с едни от най-добрите музиканти в България – в проекта Please Shut Up Band, който има един издаден албум през 2006, както и в още няколко свободни проекта. Мекият й, но в същото време силен, глас съчетава свобода, хармония и лекота.

Александър Евтимов – Шаманчето (вокали, перкусии) – Александър води класове за групова работа и обича заниманията с различни изкуства и креативни техники. Освен в Tripple A, участва в още четири музикални проекта – Попара, Sofia Monks, Мерак Стандарт Колектив и Boomwhackers.

Александър Деянов – Skiller (бийтбокс, вокали, перкусии) Skiller е познат като „най-бързата уста на Изтока”. Въпреки крехката си възраст, той вече е представил таланта си из цял свят. През 2007 той става първият национален шампион по бийтбокс. Александър използва своя бийтбоксинг далеч извън традиционните хип-хоп влияния в широк спектър съвременни стилове. Способността му да се изявява по подобен неконвенционален начин му предоставя свободата да изследва изкуството, като участва в различни проекти.

Павел Терзийски (вокали, перкусии) – Павел учи оперно пеене в Нов български университет. Той обича да експериментира с различни стилове, в търсене на чистотата на собствения си глас.

Освен предстоящия концерт на 16 юни, Tripple A подготвят и първия си албум, който ще представят пред публиката през есента. В записите участва и Георги Дончев.

Още за групата на:
http:/www.tripple-a.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 7 юни 2010 г.