Тринити фарм фест – БЕЗ блъсканица, С качествена храна и напитки!

Групата THE BROTHERS OF BASS SOUNDSYSTEM за втора поредна година организира музикалния фестивал ТРИНИТИ ФАРМ ФЕСТ 4-5.09.2011

От бандата съобщават пред Slusham.com:

Създаваме независимо музикално събитие, явяващо се като антитеза на препълнените с хора фестивали, редящи се на безконечни опашки за скъпи напитки, безвкусна храна, с бавно обслужване, а понякога всичко това гарнирано с недотам качествен звук.Ние предлагаме бутикова алтернатива наричаща се Тринити Фарм Фест, който ще се проведе на територията на къмпинг Тринити Рокс Фарм www.trinityrocks.eu, намиращ се на 9 км.северно от Велико Търново, между селата Самоводене и Първомайци.

Сред невероятната природа около р. Янтра, може да доведете децата си без да се притеснявате, че ще се изгубят. Бирата – ледено студена и в неограничени количества, храната качествена и вкусна, а обслужването бързо и на ниво.Ще се забавлявате и танцувате заедно с артистите, непосредствено пред самата сцена с чувството за едно голямо семейство, изплуващо в съзнанието ви. Звукът? Присъствалите на TRINITY FARM FEST 2010 знаят за какво става дума , а за тези, които не са – единственото определение е чудовищно качествен!

Даваме възможност за изява предимно на млади и все още неизвестни изпълнители, но за сметка на това с огромен потенциал и талант! Предлагаме голямо разнообразие от съвременни стилове музика- funk, jazz, electro-swing, soul, broken beat,Garage, 2step, UK Funky house, RAP, RnB, BASS, Dubstep, DnB, Junlge, всичко това поднесено в двете фестивални вечери от артистите: FunkTool, Stoyo, Sirius & Methodikal, Tekniq, Onslaught, Izzy, Chinchillah, Pheel. Кулминацията ще настъпи с концерта на момчетата от SouthWickFunkBand, които ще ни разтърсят с дълбок, плътен бас и невероятна брас секция!

Посетителите на миналогодишното издание бяха изключително разнообразни-ученици и студенти от Велико Търново, млади хора, гости от цялата страна, за да стигнем до английски семейства, живеещи в или около Търново, дошли с каравани и палатки.

Освен парти мисия, за втора поредна година THE BROTHERS OF BASS SOUNDSYSTEM имат и благородна цел, а именно осъществяване на зелено училище за деца и лица с умствена изостаналост от СУПЦ ’Елена Грънчарова” гр.Горна Оряховица. Ще се организират кратки курсове по изобразителни и приложни изкуства, театрално представление, снимки за спомен в костюми на приказни и исторически герои, разнообразни игри и състезания, обяд и закуска, в чието приготвяне и поднасяне участват и самите те. Това е дневната форма на фестивала, а сътрудничеството между нас и дом ‘Елена Грънчарова’, започнало по време на Тринити Фарм Фест 2010 ще се разшири и задълбочи.

Нищо не може да се сравни с удоволетворението, когато виждаш усмивките и радостта на тези деца, породени и от най- малките жестове на внимание, които за израсналите в семейна среда се считат за ежедневие, и дори не им обръщаме внимание, а за тях това са неща, които за жалост те не познават !

Юлиян Петков

http://trinity-farm-fest.planqton.com/

Коментари (0)

Публикувано в на 26 август 2011 г.