Трима от най-добрите в „X Factor“ се „удавиха“ на морето

Избраха тримата финалисти в “X Factor” от категория „Момичета до 25 години”

Продължава отсяването на финалистите в школите на съдиите

След като миналата седмица Мага избра своите финалисти, на които ще бъде ментор до края на шоуто X Factor”, тази седмица и вторият от съдиите посочи своите фаворити.

За трудното решение му помогна известен рок музикант, който дойде специално от чужбина, за да даде своята професионална оценка за кандидатите. Изправени пред изключително трудния избор, двамата бяха принудени да се допитат и до трети експерт в областта на музиката, който прекъсна своята лятна почивка и им се притече на помощ.

Преди да се качат на голямата сцена в концертите на живо, всички преминали тренировъчните лагери участници се изправят пред предизвикателствата в четвъртия, най-драматичен кръг от предаването  – Школите на съдиите. В тях влизат 24 таланти, от които ще останат само 12, по трима от всяка категория в шоуто – момичета и момчета под 25, всички над 25 години и групи и дуети.

Шестте момичета, които се пребориха с хиляди конкуренти в продължение на два месеца, бяха отведени на тайно място на българското Черноморие. Точно като в холивудски филм, пътуването и престоят на финалистите беше обгърнат в пълна мистерия, като и те самите нямаха информация къде ще бъдат отведени.

Организаторите не само затвориха кандидатите зад високи стени, но и заглушиха техните мобилни телефони. Всичко това предизвика смут сред по-ревнивите приятели на хубавите кандидатки, които също нямаха пълна информация къде са половинките им.

Освен нестандартните изживявания, на финалистите бяха възложени различни задачи, след което съдията избра последните трима от своя отбор, които според него са най-достойни да се представят на големите концерти. Трите отпаднали участнички се разделиха със сълзи със своите приятелки, както и с мечтата си да спечелят X Factor”.

През септември зрителите на Нова ТВ ще могат да видят мистериозния престой на финалистите, през какви изпитания минаха те и как се избират най-добрите от най-добрите.

Кадри от тайното място:

Коментари (0)

Публикувано в на 2 септември 2011 г.