Три зали в Dance Academy ви очакват за безплатни уроци по танци!

Безплатни уроци по танци в Dance Academy!

Точно 2 месеца преди Коледа, Ана Дончева и Фил Сърмов решиха да изненадат  софиянци с чудесен подарък! Танцовата академия отваря вратите си за всички желаещи да се забавляват и открият своя любим танц, при това напълно безплатно!

На 23 октомври Dance Academy обявява свободен вход от 9 до 21ч. Точно 12 часа за латино, зумба, танго, народни танци, индийски и ориенталски, дори пилатес и йога за големи и малки и то с най-добрите преподаватели на България.

Капка Кумар, Станислава Гочева –Стаси, Жана /екс Адреналинка/, Ана и Фил ще посрещат родители и деца, а накрая на деня ще спретнат и уникално денс парти, на което всички ще танцуват заедно.

Целта на Ана и Фил естествено е да запалят колкото се може повече хора по танците и въобще движението. Според г-ца Дончева, която учи психология, „Движението, общуването с другите  е най-доброто не само за тялото, но и за душата!”.

Уроците ще вървят  и в 3-те зали едновременно. Така  родителите могат да оставят детето си в часа по народни танци за деца  например, докато те вземат урок по бални танци. Няма ограничения за възраст, нито за брой часове, в които можеш да се включиш. До дни на сайта на Академията ще има точен график какво се случва по часове.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 октомври 2010 г.