Три премиери в Денсинг старс – предпоследен епизод!

Последни редовни елиминации в Dancing Stars

Три музикални премиери на сцената на шоуто

Последните редовни елиминации предстоят този петък на сцената на спектакъла на сезона  Dancing Stars. Чрез своя зрителски вот публиката ще определи  коя двойка ще напусне шоуто и кои ще  са четирите отбора, които ще отидат на полуфинала в понеделник. На финала  ще се  класират най-добрите 3 двойки, а кой ще победи, ще стане ясно на 7 юни.

В петък вечер в Dancing Stars големите победители от наградите на БГ Радио – Графа, Михаела Филева и  VenZy  ще изпълнят най-новия си летен хит „А дано, ама надали”. Мариана Попова ще представи на испански  най-новото си парче „Busqando te” /Търся те/  заедно с  бенда на Дани Милев, който е автор на  музика и аранжимента.

Премиерно на сцената на Dancing Stars ще се появи с новото си парче най-младият финалист от реалити формата X Factor – Боги.

И в петък вечер VIP гости ще защитават звезните двойки.  Петко ще се радва на подкрепата на Стефка Костадинова и Ивайла Бакалова. Поли Генова  ще подкрепи Ангел. Популярният водещ  Ники Кънчев и Таня Богомилова  ще аплодират Део. Елен Колева ще бъде подкрепена от Ирен Онтева и Нешка Робева, а Стелла е поканила близки семейни приятели.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 31 май 2013 г.