Tri O Five заснели най-добрия БГ клип? Заповядайте на промоция!

Именитият български фотограф Темелко Темелков създава артистичен клип на група Tri O Five за И АЗ МОГА / I Can Too

Инициативата И АЗ МОГА / I Can Too (ICT) за пореден път доказа, че може да обедини различни хора около една социална кауза.

Група Tri O Five подарява парчето си Nowhere To Go на И АЗ МОГА / ICT.

Именитият фотограф и режисьор Темелко Темелков, операторът Петко Лунгов и целият екип също даряват труда си безвъзмездно и създават уникален видеоклип към песента, в подкрепа на децата с увреждания.

Клипът е стилна черно-бяла импресия, заснета през лятото в красивия крайморски комплекс Kaliakria Resort и Lighthouse Golf & Spa Resort, които са предоставени безвъзмездно на екипа като снимачно пространство.

Видеото е носител на кратките номера 14 15 за набиране на средства за целите на  И АЗ МОГА / ICT. С него създателите му искат да събудят социалното съзнание на обществото чрез най-позитивния носител – музиката. А тя е както винаги впечатляваща!

Всеки, който иска да получи парчето Nowhere To Go, може да изпрати SMS с текст „305” на 1415 и да дари 1.20 лв. (с ДДС) за децата с увреждания.

„Nowhere To Go разказва за това, че понякога няма как да продължиш и не виждаш изход. Мечтаеш, но мечтите ти са толкова големи, че се задушаваш. Всички сме се чувствали така. Важното обаче е да продължаваме да търсим надежда. Защото има светлина, дори да не я виждаме.“ – споделя Майкъл, който е автор на текста. Музиката и аранжиментът на парчето са на Антони Рикев – WahTony.

Сингълът излиза за първи път у нас, след като специална лимитирана серия на винил с няколко негови ремикса от имена като Mr. Clean и Soul Minority бе разпространена от американската компания Blockhead Recordings и се завъртя ексклузивно по няколко радиа в САЩ и влезе в сетовете на световноизвестни диджеи.

Видеоклипът към Nowhere To Go дава сериозни заявки  за най-добър видеоклип правен в България.

Тri O Five и I Can Too ви канят на официалната премиера на песента и клипа на  21 октомври (четвъртък) от 17:30 ч. в Sofia Live Club. Пред журналисти и приятели групата ще представи и мейкинга на видеото, след което ще направи кратък музикален сет с няколко от най-популярните си парчета. Доброто настроение е гарантирано, а присъствието – задължително!

Вижте кадри от заснемането на клипа:

Клипът се реализира с безвъзмездната подкрепа на екипа от професионалисти:

– Режисьор на видеото – Темелко Темелков

– Оператор – Петко Лунгов

– Снимачна техника – Виктор Димчев (Travel TV)

– Мейкинг – Александър Осенски, Микаел Стефанов

– Стайлинг – Хубен Хубенов (моден редактор на сп. MODA)

– Модна къща Peek & Cloppenburg

– Грим – Слав (главен гримьор на марката Max Factor)

– Ivet Fashion

– Ретро кола – Иван Бояджиев

– OMV България

– Pro Cinema

– Sofia Live Club

– София Студио

– Kaliakria Resort

– Lighthouse Golf & Spa Resort

Коментари (0)

Публикувано в на 13 октомври 2010 г.