Три концерта в Сцена Академия – избери поп, джаз или класика

Камелия Тодорова, Анжела Маджарова и вокална група “D Stars” с концерти в Сцена Академия в края на април

В края на месец април в залата на Сцена Академия ще се случат три ценни концерта в съответните три музикални стила, които залата е заложила в концепцията си, а именно – класика, поп и джаз.

Първият концерт е на Анжела Маджарова – арфа (на снимката горе). Един изключително красив и отпускащ концерт, който ще погали сетивата ни. На сцената заедно с Анжела ще се качат и Грациела Панайотова – цигулка, Кристиана Алипиева – виолончело и Цвети Ликова – арфа. Концертът носи името “Пътешествие през векове, стилове и континенти” и ще се случи на 20.04. от 19 часа.

Във втория концерт ненадминатата Камелия Тодорова ще ни отведе в света на поп и джаз музиката. Камелия ще включи в програмата си както част от най-големите си хитове, така и съвсем нови композиции. Неотлъчно до нея са и изключителните музиканти – Боби Вълчев – пиано, Росен Ватев – ударни, Борис Таслев – бас, Rachel Row и Петя Драгомирова – бек вокали. Концертът “I Feel Good” ще се случи на 22.04. от 19 часа.

В третият концерт отново ще видим млади и талантливи хора на сцената. Солистите на вокално студио D Stars ще ни представят един незабравим концерт под надслов “Младите в джаза”. Талантите от вокалното студио са носители на престижни награди от Национални и Международни конкурси, сред които – “Радост на брега”, “Сарандев”, “Сочи стар” – Русия, “Карпатияфест” – Полша и др. Участници са в радио и телевизионни предавания, концерти, партита. Активно се включват в благотворителни кампании и концерти.

Като специални гости в концерта ще участват и част от най-известните български изпълнители Хилда Казасян, Любо Киров и Наско от група “Б.Т.Р”, с които децата ще направят съвместни изпълнения. Програмата ще включва някои от най-популярните поп и джаз песни, преаранжирани специално за случая. На 29.04. от 19 часа “Сцена Академия” ще посрещне “Младите в джаза”.

Събитията са с начален час 19:00 часа в залата на “Сцена Академия” на ул. “Оборище” № 17 и ще се осъществят с любезната подкрепа на фондация “Америка за България” и “Алфа Арт Галерия”

Билети: на касите на “Сцена Академия”, зала “България” и онлайн на www.tickets-bg.com .

Коментари (4)

Публикувано в на 16 април 2010 г.