Три екшън сериала започват по „Диема“

Супер екипи раздават справедливост от този уикенд по Диема

Супер екипи от агенти, инспектори и специалисти ще ловят престъпници и ще раздават справедливост от този уикенд по Диема. Свидетели на вечната битка между добрите и лошите зрителите ще могат да станат още тази събота, 06 август, когато в ефира на телевизията ще стартират сериалите „Ченге във времето”, „Пума боецът” и „Честни измамници”.

Филмовият маратон започва с „Ченге във времето” и най-добрия агент на комисията за престъпления – Джак Логан. Неговата мисия обаче не е да залавя обикновени престъпници, а такива, които се опитват да променят миналото. Заедно с капитан Клеър Хемингс, двамата често ще пътуват назад във времето, за да раздават справедливост и да се борят срещу лошите. Базиран на едноименния игрален филм от 1994 г. с участието на Жан-Клод Ван Дам, сериалът ще се излъчва всяка събота и неделя от 14.30 ч.

Следващият супер екип са инспектор Джаки Уинтър и Мехмед Шулз от отдела за криминални разследвания на полицията в Берлин. В сериала „Пума боецът” (събота и неделя, 15.30 ч.) двамата са неповторим екип, като винаги, когато положението стане много напечено, те разчитат единствено на детектива под прикритие и майстор на бойните изкуства Джош Енгел, по-известен под името Пума. Освен да участва в разплитането на сложни престъпления, Джош ръководи и школа по таекуондо в сърцето на града. Режисьор и хореограф на бойните сцени е експертът от Хонг Конг Дони Йен, а способностите на бившия модел Мики Хард в ролята на Джош придават изключително реалистичен и атрактивен вид на бойните сцени в сериала.

Носителят на Оскар Тимъти Хътън и неговият екип ще влизат в ролята на „Честни измамници” всеки уикенд от 19.30 ч. по Диема. Нейт Форд (Тимъти Хътън) е бивш застрахователен следовател, твърдо решен да отмъсти на корумпираните големци, чиято немарливост е довела до смъртта на сина му. В тази задача му помага супер екип от специалисти, съставен от талантливата Софи (Джина Белман) – надарена актриса, която използва актьорските си способности, за да постига всички свои цели, Елиът Спенсър (Крисчън Кейн) – “специалист по избавянето” с изключителни бойни умения, Алек Хардисън (Алдис Ходж) – майстор на джаджите и модерните технологии и Паркър (Бет Рийсграф) – крехка и много изкусна крадла, на която никоя сграда не може да се опре, а промъкването в тесни пространства е нейна запазена марка.

Всички те заедно ще влагат цялата си енергия, бърза мисъл и впечатляващ интелект, за да се грижат за най-беззащитните в обществото.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 август 2011 г.