Три добри филмови премиери: очаквай по „Диема“ скоро с онлайн видео и снимки

Три добри филмови премиери: очаквай по „Диема“ скоро

Акценти от филмовата програма на „Диема“

Монгол Mongolo
Четвъртък, 22.10.2008 г., 22:00 ч.
Жанр: военна драма
Режисьор: Сергей Бодров
Участват: Таданобу Асано, Хонглей Сън, Кулан Чулуун, Ба Сен, Амаду Мамадаков, Хи Ки, Бен Хон Сун и др.
Година: 2007
Държава: Русия, Казахстан, Монголия, Германия

Филмът разказва епичната история на младия Чингис Хан и как събития в ранните години на неговия живот са имали огромно влияние върху последвалата му слава на легендарен воин.

Бащата на 9-годишния Темюджин го взима на пътуване, за да избере момиче за своя бъдеща съпруга. Той среща Бьорте, която му казва, че би желала да бъде негова избраница, което се и случва. Той и обещава да се върне след 5 години и да се ожени за нея. По време на пътуването им обратно обаче бащата на Темюджин е отровен и умира. Още като малко момче на Темюджин му се налага да гладува до смърт, бива пребиван многократно и дори е поробен, но по-късно с помощта на Бьорте той успява да превъзмогне всички трудности от детството си и да се превърне в един от най-великите воини, който света познава.

Издирват се Crime Spree
Събота, 24.10.2008 г., 20:00 ч.
Жанр: екшън-комедия
Режисьор: Брад Мирман
Участват: Жерар Депардьо, Харви Кайтел, Джони Холидей и др.
Година: 2003
Държава: Франция, САЩ, Канада, Англия

Един извънградски обир се превръща в кошмар на група от френски крадци, когато по погрешка те ограбват централата на чикагска мафия. Без да са запознати с похватите на американския подземен свят, не минава много време и по петите им са вече мафията, ФБР и няколко улични гангстерски групи, докато в същото време те се опитват да се приберат в Париж.

Флеч 2 Fletch Lives
Неделя, 25.10.2008 г., 22:45 ч.
Жанр: комедия
Режисьор: Майкъл Ричи
Участват: Чеви Чейс, Хал Холброк, Джулиан Филипс и др.
Година: 1989
Държава: САЩ

Флеч е репортер за вестник от Лос Анджелис, но действа по-скоро като детектив. Когато съмнителен роднина му оставя като наследство голям имот в Луизиана, той разбира се става много подозрителен и любопитен. Пристигайки в Луизиана събитията се обръщат така, че той започва да подозира, че не всичко е наред и има нещо повече от наследството на един имот.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2009 г.