Трайчо Трайков стигна до „Стани богат“ – а някога бил ватман

Кънчев препитва управляващите с въпроси, вече задавани на Бойко Борисов

Двама министри и поп певец ще са участниците в „Стани богат” в сряда. Точно в 20:00 часа шоуто ще започне с играта на министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.

Освен спечелената сума от интелигентната надпревара, Плевнелиев ще добави и 7000 лева от личния си бюджет за благотворителната кауза на предаването.

Един от въпросите към премиера Бойко Борисов от участието му в „Стани богат” ще бъде зададен извън самата игра и на министър Плевнелиев. Дали министърът ще се справи с предизвикателството, отправено и към премиера, ще стане ясно в сряда вечер.

Втори на стола на богатството ще седне певецът, за когото светът е за двама – Орлин Горанов. Ще се окаже, че изпълнителят, по когото въздишат много дами, е запознат в детайли с тайните на традиционната корейска кухня. Даже ще сподели рецепта за едно от типичните ястия за Корея. Светлин Нейнски, съпругът на евродепутата Надежда Нейнски, пък ще бъде една от изненадите на Горанов в „Стани богат”.

Министърът на икономиката Трайчо Трайков, когото зрителите също ще видят в поредния брой на телевизионната игра, ще разкрие, че има стаж като ватман в столичния градски транспорт. По кои трамвайни линии е возил пътници, колко дълго и кога точно, ще разберем в предаването.

Спечелените суми в „Стани богат” тази есен ще отидат ще отидат при деца, лишени от родителски грижи, които имат талант и искат да продължат образованието си в спортни училища.

„Стани богат” се излъчва всяка сряда от 20:00 до 22:00 часа по Нова ТВ

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2010 г.