Той повиши продажбите на зеленчуци с 41% – ВИДЕО от „На инат“!

Детският любимец Спортакус беше гост в „На инат” по ТВ7

Любимецът на децата по целия свят Магнус Шевинг, създателят на хитовия сериал „Мързелград” и изпълняващ ролята на знаменития Спортакус, бе на гости на Марк О’Селски броени часове след като кацна в София.

Това обаче не е първата му визита у нас – като професионален състезател по аеробика през 1995г. Магнус печели европейска титла именно в България. Марк изненада госта си с видео от неговото съчетание и награждаване. Магнус разказа, че има голяма промяна в България за 15 години.  Двамата поговориха за спорт, като гостът показа изключителна информираност, споменавайки футбола ни и златните момичета на Нешка Робева. „Мисля, че България заслужава да се върне обратно на спортната карта!” – каза той.

Шевинг разказа за проекта си „Мързелград”, който се разпространява в над 180 страни и има над 500 хил зрители. Идеята му хрумва, защото дотогава няма един образ, който да е пример за здравословен начин на живот.

Основната му цел е да кара децата да се движат повече и ги мотивира да живеят здравословно. На въпрос на Марк дали наистина само с детско филмче може да се постигне този резултат, Шевинг отговори категорично, като каза, че само за няколко месеца в Англия продажбата на плодове и зеленчуци се е повишила с 41%.

Стана ясно, че той работи с първата дама на САЩ Мишел Обама и британския премиер Дейвид Камерън. Шевинг каза още, че децата навсякъде по света са еднакви и искат едни и същи неща, както и родителите им.

Марк разкри и един любопитен момент от биографията на Шевинг – макар и само на 45, той е вече дядо на две внучета.

„Аз нямам заслуга за това. Но ако бях там, нямаше да позволя да се случи” – сподели през смях той. На въпрос дали и майките го харесват, Магнус с усмивка отвърна, че стегнатият му костюм доста помага за това.

На Инат с Марк Оселски – Гост Спортакус от Мързелград 2 част (11.10.2010 г.)

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2010 г.