Той има 300 часа записи с Майкъл Джексън – скоро пуска филм! с онлайн видео и снимки

Той има 300 часа записи с Майкъл Джексън – скоро пуска филм!

Биографът на Майкъл Джексън е заснел филм за последните му дни

Канадският журналист и писател Ян Халперин, автор на книгата „Без маска: последните години на Майкъл Джексън“ е заснел документален филм за „краля на поп музиката“.

Както съобщава Variety, 88-минутният филм разказва за последните дни от живота на певеца и ще бъде представен през април в Кан.

Във филма е монтиран от повече от 300 часа заснет материал в дома на Джексън и включва много интервюта с изпълнителя, неговия мениджър, стилист, адвокат и с други хора, които са били до него.

Членовете на неговото семейство не присъстват във филма, но те знаели за снимките.

Според автора, неговият филм засяга някои скандални аспекти от живота на певеца, но все пак, той ще бъде филм на преклонение пред Джако.

Книгата „Без маска“, която Халперин е писал пет години, изследвайки живота и творчеството на Майкъл Джексън, през миналата година бе на първо място в списъка на бестселърите на The New York Times.

Журналистът стана известен и с това, че още през декември 2008 година съобщи, че Джексън е болен, като му предрече не повече от половин година живот. Освен тази книга, Халперин е и съавтор на две книги, посветени на смъртта на Курт Кобейн, съобщава агенция КРОСС.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 март 2010 г.