„Това ли искаш“ да видиш? Джина Стоева е мъж в новия си клип!

Лайфът на Джина Стоева с брада – вече в ефира на Фен ТВ

Несравнимата провокация на Джина Стоева – да се преобрази в образа на мъж и така да представи последната си песен “Това ли искаш”, вече може да се види в ефира на Фен ТВ. Видеореализацията е направена на церемонията по връчване на XII годишни награди на сп. Нов фолк.

Тогава медиите определиха превъплъщението на певицата на “Ара мюзик” като най-голямата изненада на купона и заслужено й отредиха най-много място. Ето някои цитати от пресата:

“Джина Стоева се появи с брада и мъжки костюм на сцената. Изпълнителката впечатли колегите си не само с неочакваната си визия, но и със старанието си да имитира маниерите на представителите на силния пол.” –в-к “Уикенд”, 26.03.2010 г.

“Фолкпевицата Джина Стоева си пусна брада и мустаци за наградите на сп. “Нов фолк”. Едрогърдата русенка толкова добре бе усвоила движенията на силния пол, че мнозина от присъстващите се чудеха защо на сцената танцува само мъжки балет, а нея я няма. Към края на парчето блондинката свали тъмните очила, която моментално вече я разпозна и я възнагради с горещи аплодисменти.” – в-к “Телеграф”, 25.03. 2010 г.

„Едва разпознахме Джина Стоева, която бе дегизирана като мъж” – сп. Story, 02.04.2010 г.

“Джина Стоева стана мъж! Фолк сървайвърката Джина Стоева смени тотално имиджа си. Звездата се появи маскирана като мъж – с мустаци, къса подстрижка и дрехи на силния пол. Безспорно певицата обра овациите и разнообрази програмата.“ – в-к “Засада”, 25.03.2010 г.

За ефектната хореография отново се погрижи балет NewEx, а брадата и мустаците бяха взети назаем от реквизита на столичен театър.

Гледайте смелата и интересна видеореализация на “Това ли искаш” само по Фен ТВ!

Коментари (4)

Публикувано в на 26 май 2010 г.