„Това е цената“ – игра по bTV с Веселин Калановски и Ники Станоев

„Това е цената” стартира на 24 октомври в праймтайма на bTV

Веселин Калановски и Ники Станоев са най-новата и забавна двойка в телевизионния ефир през есента

На 24 октомври, от 21.00 часа, в ефира на bTV своя телевизионен дебют ще направи чисто новият и изключително забавен телевизионен тандем Веселин Калановски и Николай Станоев. Те ще водят участниците в „Това е цената” по пътя към голямата награда. Единственото условие е желаещите да изпробват късмета си да присъстват в залата, защото състезателите се избират от хората в публиката. След като водещите изберат четирима участници, е ред играта да започне.

Забавната телевизионна игра се състои от два основни кръга „Една оферта” и „Игри на цени”, след които идват полуфиналът – „Голямото колело” и финалът – „Голямата витрина”.

В първите два етапа от шоуто, участниците трябва да познаят цената на конкретен продукт. Този от състезателите, чието предположение е най-близко до реалната цена на предмета, но без да я надхвърля, продължава към следващия етап на играта. Той се казва „Голямото колело” и до него достигат четирима играчи. Всеки от тях има право да завърти колелото два пъти, а целта е участникът да събере максимален брой точки – 100. Състезателят с резултат най-близък до 100 точки отива на финал, където го очаква „Голямата витрина”. Наградите в „Голямата витрина” са една голяма и всички неспечелени до този момент в шоуто. Участникът, достигнал до това изпитание, трябва да назове общата стойност на наградите в „Голямата витрина”. Ако познае правилната обща цена, финалистът печели всичко от витрината!

„Това е цената” ще се излъчва всеки четвъртък от 21.00 часа само по bTV.

Най-успешната и популярна телевизионна игра в световен мащаб The Price is Right е оригинален формат на FremantleMedia. Създаден е още през 1956-та година и бързо разчупва стереотипа за телевизионна игра тип викторина, в която победител често е този, който знае най-много факти. За успех в „Това е цената” се изисква съобразителност, бързо мислене, известна доза късмет и много чувство за хумор.  И до днес The Price is Right е най-гледаната телевизионна игра в САЩ. Тя е реализирана с успех в близо 40 държави, а в България идва за първи път тази есен по bTV.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 октомври 2013 г.