Това е то – излязоха филм и диск след смъртта на Майкъл Джексън с онлайн видео и снимки

Това е то – излязоха филм и диск след смъртта на Майкъл Джексън

Лебедовата песен на Michael Jackson

Точно в полунощ на 12 октомври, една чисто нова песен на Майкъл Джексън – сингълът „This Is It“, беше разкрит пред света, благодарение на сайта на Краля на Попа – www.MichaelJackson.com.

„This Is It” отбелязва друг вълнуващ момент в музикалната история на един от най-уважаваните артисти в света. В песента може да бъдат чути вокалите на братята на Майкъл Джексън, небезизвестните The Jacksons. Тя е част от предстоящия филм на Sony Pictures “MICHAEL JACKSON THIS IS IT”, както и от двойния диск, наименован със същото заглавие. За обложка на сингъла е използвана една от последните снимки на Майкъл Джексън, направена по време на репетициите му в Staples Center.

26-ти октомври е датата, на която Sony Music представят на света двойния албум „Michael Jackson-This Is It”, а два дни след това всички фенове на легендата на попа ще могат да видят филма, носещ същото име. Лентата ще бъде прожектирана само в рамките на две седмици.

Първият диск от тази ексклузивна колекция включва някои от най-големите хитове на Майкъл – „Billie Jean“, „Smooth Criminal“, „Human Nature“ и „Thriller“, подредени в същата последователност, както и във филмовата лента. Дискът свършва с две версии на новия сингъл „This Is It“, оригинална и оркестрова.

Вторият диск предлага на феновете малко чувани и ранни версии на класиките „She`s Out Of My Life“, „Wanna Be Startin`“, „Somethin`“ и „Beat It.“ В диска е намерила и място наскоро откритата поема, написана от Майкъл Джексън, озаглавена „Planet Earth.“

Този двоен сет съдържа и възпоменателна брошура от 36 страници, както и невиждани досега снимки от неговата последна репетиция.

Едноименният филм ще предложи на феновете кадри зад кулисите, части от репетициите, с които Майкъл е подготвял своето завръщане на разпродадените концерти, които трябваше да се състоят това лято в London O2 Arena. Лентата проследява хронологията от март до юни 2009. За филма са използвани повече от хиляда часа снимачен материал. Kenny Ortega, артистичният директор и режисьор на шоуто на Майкъл Джексън, застава и зад диригентското място на едноименната лента.

COMPLETE TRACKLISTING

Диск 1
Wanna Be Startin’ Somethin’
Jam
They Don’t Care About Us
Human Nature
Smooth Criminal
The Way You Make Me Feel
Shake Your Body (Down To The Ground)
I Just Can’t Stop Loving You
Thriller
Beat It
Black Or White
Earth Song
Billie Jean
Man In The Mirror
This Is It
This Is It (Orchestra Version)

Диск 2
She’s Out Of My Life (Demo)
Wanna Be Startin’ Somethin’ (Demo)
Beat It (Demo)
Planet Earth (Poem)

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2009 г.