Total Hit Request – изпрати поздрав по Радио Витоша!

Новото шоу Total Hit Request пуска музика по избор на слушателите на Радио Витоша

Водещите Стоян и Петър приемат заявки за поздрави всеки делничен ден от 16 до 20 часа

Един „щастливо свободен“ 44-годишен мъж ще дели студиото на музикална радиостанция всеки ден от понеделник до петък с 28-годишния баща на малка красавица.

Двама от най-опитните водещи на Радио Витоша се събират в името на чудесна кауза – да подаряват на слушателите любимата им музика. Стоян и Петър, добре познати на феновете на Витоша с предаванията си в обедно-следобедните часове на деня, са водещи на Total Hit Request, новото поздравително шоу на радиостанцията.

Total Hit Request е наследник на емблематичните предавания в ефира на Радио Витоша от края на 90-те и началото на новото хилядолетие – Vitosha Request, Total Request и Request Show.

Всеки делничен ден от 16 до 20 часа, Стоян и Петъризпълняват музикалните желания на слушателите, както за най-актуалните хитове, така и за песни от последните 20 години. Заявките ще бъдат събирани по телефона или с мейли и съобщения в Skype, Facebook и във форума на радиото.

И ако изборът на музика е под контрола на слушателите, то анонсите и коментарите са изцяло подвластни на настроението на водещите, и двамата известни с хапливия си хумор и липсата на сериозни задръжки.

От 7-ми септември последните часове на работния ден, шофирането към дома или релакса след работа ще са много по-забавни, благодарение на Total Hit Request по Радио Витоша.

Виж секцията на Радио Витоша в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (27)

Публикувано в на 8 септември 2011 г.