Топ музиканти Митко Щерев и Петър Кушлев в „Гласът на България“

Митко Щерев, Петър Кушлев и учениците на Цветан Недялков – специални гост музиканти в „Гласът на България” в понеделник

Драгана Миркович ще изпее един от най-големите си хитове на четвъртфинала на шоуто от 20:00 по bTV

В понеделник, точно от 20:00 по bTV започва четвъртфиналът на позитивното и обичано музикално шоу „Гласът на България”. Дванадесет участника, които до този момент успяха да спечелят  любовта на публиката и доверието на треньорите си, ще излязат на голямата сцена, за да се борят за титлата „Гласът на България” и възможността да се обучават в най-престижната музикална образователна институция – Музикалният колеж  Бъркли в Бостън.

На сцената на „Гласът на България” в понеделник ще се представят не само състезателите, но и изключителни гост музиканти като композитора и пианист Митко Щерев, атрактивния челист Петър Кушлев и талантливите ученици на китариста на Ку-ку бенд Цветан Недялков.

Кой ще бъде участникът, който ще изпее един от най-големите хитове на „Диана Експрес” под акомпанимента на създателя на легендарната българска група? Към чие изпълнение ще присъедини чело Петър Кушлев и как ще се представят на голямата сцена на шоуто невероятните ученици на Цветан Недялков? – всичко това зрителите ще видят от 20:00 часа по bTV.

Чуждестранният гост в шоуто тази седмица е известната в цяла Европа звезда на сръбската естрада Драгана Миркович.  По-малко от месец до концерта й в София на 8-ми юни в Зала 1 на НДК, певицата ще зарадва българските фенове с един от най-големите си хитове и ще оценява отблизо изпълненията на четвъртфиналистите в „Гласът на България”.

12 участника, 12 изключителни бойци за „Гласът на България” и 12 възможности за зрителите да гласуват за своя победител!  По един от отбор ще бъде спасен, а останалите двама ще трябва да се изправят във вокална битка на следващите елиминации.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 13 май 2013 г.