Топ моделите Зара и Венета Харизанова обладават праймтайма

Танцуващите модели на Expose Model

От няколко седмици България е завладяна от ритъма на танца. Този тип шоу програми са цели две в националния ефир и родните ни знаменитости, между които телевизионни водещи, певци, актьори, бивши художествени състезателки и манекенки се потят по цял ден в тренировъчните зали, за да могат да блеснат пред жури и публика.

Най–танцуващите сред моделите се оказаха лицата на Expose Model Венета Харизанова (Dancing Stars 2) (на снимката горе) и Зара (VIP Dance, долу).

Венета влезе в шоуто още от самото му начало, като за неин партньор продуцентите избраха 27 годишния професионален танцьор Илиан Чакъров. Въпреки трудностите, които имаше в началото, чаровната брюнетка показа снощи на всички как трябва да се играе македонско ширто.

Зара е второто момиче на Expose Model, което ще кърши снага в подобен формат. Тя влезе във VIP Dance няколко седмици след старта на предаването, но още с появата си остави без дъх журито като показа уменията си в шопското хора.

Облеклото й също впечатли всички и с това може би спечели симпатиите на телевизионните зрители, които предпочетоха нея и Милен Цветков пред Мира Добрева и Мишо Шамара. Освен с Милен, Зара ще танцува и с бившите професионални партньори на Сашка Васева и Мон Дьо, Дима и Лъчо.

Участието на модели от Expose Model в танцувалните риалити формати не свършват до тук. Мис България 2007 Юлия Юревич е асистентката, която всяка неделна вечер преди финала на Dancing Stars 2 държи в ръцете си новите задачи на участниците.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 октомври 2009 г.