Топ кадри на bTV и Нова са изтеглени в новия екип на TV7! с онлайн видео и снимки

Топ кадри на bTV и Нова са изтеглени в новия екип на TV7!

От 14 юни ТВ7 се превръща в медия – американски тип

От 14 юни петата национална ефирна телевизия у нас – ТВ7, стартира своята нова програмна схема. След близо осеммесечна подготовка и работа по цялостното преструктуриране на медията, напълно обновената ТВ7 ще предложи на своите зрители богато разнообразие от нови предавания, модерна визия, огромен избор на филми и сериали, както и нов подход при създаването на новинарските емисии.

Освен с нова програмна схема, ТВ7 вече разполага и с техническа база от най-модерен тип, нови декори и студия, както и с нови попълнения в екипа.

През октомври 2009 г. телевизията беше оглавена от Светлана Василева, бивш генерален директор на Fox International Channels България, под чието ръководство бе даден стартът на промените в TВ7. За реализация на новата програмната концепция бяха привлечени и доказали се вече професионалисти като Татяна Решетарова, директор Продукция (доскоро работила за „Шоуто на Слави”), Том Корено, директор Продажби (бивш директор Реклама в Нова ТВ), Евелина Кирилова – зам. програмен директор (бивш програмен директор на Нова ТВ), Аглая Коцева, отговорен редактор Новини (бивш отг. редактор в bTV Новините), и др.

Именно в новините на ТВ7 бяха въведени и първите промени. За целта новинарските екипи преминаха курсове при американски лектори, които им представиха съвременните подходи при разработването на новинарското съдържание.

ТВ7 се превръща във водещ телевизионен играч, след като разшири покритието си чрез получените разрешителни за аналогово ефирно разпространение в 58 български града в страната. Вярвам, че след направените сериозни инвестиции и реформи, ТВ7 ще предложи на зрителите си нов и модерен програмен модел от американски тип”, споделя Светлана Василева, Генерален Директор на ТВ7.

За реализацията на новите продукции ТВ7 ще разчита, както на свои ресурси, така и на съвместната работа с външна продуцентска компания в лицето на No Frame Media. Телевизията ще работи и на ко-продуцентски принцип заедно с Краси Ванков и неговата компания Hidalgo Productions.

Нови предавания в ефира на ТВ7:

  • „7-мо авеню” – предиобедно магазинно ток шоу с водещи джаз певицата Камелия Воче и светския хроникьор Мон Дьо
  • „Споделено с Камелия” – следобедно социално ток шоу, което ще се води от фолк певицата Камелия
  • „На инат” – сатирично вечерно ток шоу. Водещи – виртуалното магаре Марк О’Селски и Силвия Драгоева от Биг Брадър 2
  • „Какво ви забърка Лео” – кулинарно предаване с водещ Леонардо Бианки от Биг Брадър 2
  • „Нашенци” – скеч шоу в стил “Monty Payton”
  • „5400” – публицистично предаване от типа инфотеймънт

Коментари (0)

Публикувано в на 8 юни 2010 г.