ТОП хитове на лято 2011 – класация от феновете на N-Joy! /с видео/

Финалът на класацията „N-JOY Summer Hits Top 20”потвърди: Дон Омар, Дженифър Лопез и Саша Лопез диктуват ритъма на лятото

Близо 19 000 фенове на най-голямата радиоверига в България гласуваха за любимия си летен хит

Финалното класиране на летните хитове в класацията N-JOY Summer Hits Top 20” вече е факт. На 31 август в специален блок в „Шоуто на Стан” в ефира на радио N-JOY стана ясно кои са любимите летни парчета на слушателите и кой е тоталният хит на лято 2011. В продължение на 1 месец феновете на най-голямата радиоверига в България даваха своите гласове за фаворит между селектираните от радиото 20 най-горещи летни хита в N-JOY Summer Hits Top 20”.

Първите 5 парчета се очертаха като фаворити още с началото на гласувантето в лятната класация и запазиха твърдите си лидерски позиции през целия месец август – това са „Danza Kuduro на Дон Омар (3 690 гласа),

Don Omar – Danza Kuduro ft. Lucenzo

I’m Into Youна Дженифър Лопез (1 666 гласа),

Jennifer Lopez ft. Lil Wayne – I’m Into You

All My People на Саша Лопез (1 511 гласа) ,

Sasha Lopez – All My People

Dirty Dancerна Енрике Иглесиас (1 390 гласа),

Usher ft. Enrique Iglesias and Lil Wayne – Dirty Dancer

Lose Controlна Кери Хилсън (1 341 гласа).

Keri Hilson feat. Nelly – Lose Control

Близо 19 000 фенове на N-JOY гласуваха на официалната facebook страница на радиото  и така взеха участие в определянето на позициите на парчетата в класацията N-JOY Summer Hits Top 20”.

Големият интерес на слушателите към класацията стана причина за увеличаване на наградите на финала на класацията. Деветима късметлии, гласували за своя фаворит, бяха изтеглени чрез жребий за наградите  – приказно богати кошници с продукти за трапезата.

Повторения на лятната класация N-JOY Summer Hits Top 20” ще се излъчат в ефира на радио

N-JOY в петък, 2 септември, точно в 20:00 часа, както и в неделя, 4 септември от 12:00 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 септември 2011 г.