Top Gear се завръща в ТВ7 – шоу с 350 000 000 зрители!

TopGear за завръща на родния екран тази неделя!

Шоуто се връща в българския ефир тази неделя (3 април) от 13.30 часа! Излъчването ще стартира по TV7 от сезон №11, като епизодите ще се излъчват в оригиналният им формат. Очаквайте неочакваното от тримата водещи на предаването TopGear в ефира на TV7!

Какво са подготвили Кларксън и компания за тази неделя, ще разберете в детайли от 13.30 часа по TV7, но при всички случаи бъдете сигурни, че забавлението и страхотните емоции са гарантирани!

Как тримата водещи получават задача от продуцентите на предаването да открият перфектната полицейска кола и какво се случва, когато Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джейсън Барлоу решават да купят базова кола за по-малко 2300 лв.?! А след като я оборудват адекватно за борба с нарушителите и се срещат за серия от тестове в една морално банкрутирала пустош?

След стартовия епизод шоуто ще се излъчва всяка неделя от 13.30 часа. Ще видите всички епизоди – от Сезон 11 до най-новия – 16-и, без прекъсване в излъчването. Ще се наложи единствено да бъдете търпеливи през традиционната за телевизиите лятна ваканция.

Часът на излъчване на шоуто също ще се променя няколко пъти през годината заради Формула 1, но за това ще ви уведомяваме своевременно.

За предаването: Феномен! Това е най-подходящото определение за TopGear. Шоуто бе възстановено в ефира на BBC2 през 2002 г. и до ден днешен е абсолютният законодател в автомобилния бранш.

Аудиторията му се изчислява на 350 000 000 зрители в целия свят, а всеки епизод има около 300 000 тегления от peer to peer сайтовете чрез BitTorrent.

Тези впечатляващи цифри най-вероятно дори са доста под реалните, предвид факта, че вече съществува и американска версия, а наскоро бе разпространен и първият тийзър на китайската версия на TopGear!

За студиото на TopGear: Намира се на летище „Дънсфолд“ в Съри, Великобритания. Предаването го използва за своята прословута писта, чиито дизайн е дело на Lotus.

Студиото е голям самолетен хангар, в който има около 500 души зрители. Феновете на Острова са толкова запалени по шоуто, че листа на чакащите да гледат записите на предаването на живо е толкова дълъг, че записванията в него са за 20 години напред.

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2011 г.