Тони Стораро води поздрави по „Веселина“

Тони Стораро става водещ в радио Вселина

Тони Стораро ще се изяви в ново амплоа. Звездата на Diapason Records ще влезе в ролята на водещ по радио Веселина. Хитовият певец ще се изяви в понеделник вечер (20 януари) в 19.00 часа в поздравителното предаване „Честито”, заедно с Методи.

Поводът за гостуването му е рожденият ден на радиото, който се отбелязва по този специален начин. Изпълнителят на „Ти не си родена за сълзи” с удоволствие приел поканата да си партнира в студиото с някой от титулярите в радиото.

„Много се вълнувам, че макар за малко ще стана радиоводещ. По принцип медиите са ми много интересни и когато отида някъде на интервю постоянно разпитвам за процеса на работа. Надявам се да се справя добре с това предизвикателство!”, каза Човека-глас.

Големия Тони сподели още и че очаква с нетърпение живия контакт със своите фенове.

„Аз почти всяка вечер съм на участие и постоянно се срещам с почитателите си, но в радиото е доста по-различно. Връзката е само по телефона, а не на очи в очи, както съм свикнал. Усещането е съвсем друго, но със сигурност също толкова приятно.”, сподели още той.

Не пропускайте Тони Стораро в ролята на водещ в предаването „Честито” на 20 януари (понеделник) от 19.00 часа само по радио Веселина!

Коментари (0)

Публикувано в на 20 януари 2014 г.