Тони Стораро възпява „Най-добрата фирма“ – аудио с онлайн видео и снимки

Тони Стораро възпява „Най-добрата фирма“ – аудио

Тони Стораро отново в тандем с Джамайката

Гледай видеоклипа онлайн

В разгара на лятото Тони Стораро изненадва феновете на горещите ритми с песен, озаглавена „Най-добрата фирма”. В парчето звездата на Diapason Records отново партнира Джамайката.

След успеха на предишния им общ проект „Докажи се, брат ми” съвсем логично двамата музиканти предлагат и втора колаборация. Парчето „Най-добрата фирма” е по музика на Джамайката, текст на Диян Георгиев и аранжимент на Даниел Ганев.

Самият Тони Стораро признава, че идеята да се направи песен с такава тематика им хрумнала съвсем спонтанно.

„С Джамайката бяхме заедно в студиото и се заговорихме, че често се организират фирмени партита, а и големи или по-малки групи колеги постоянно излизат да купонясват заедно и би било хубаво да има една песен, с която да се поздравяват.”, обясни Големия Тони.

„Предложихме идеята на Диян Георгиев и много бързо той създаде текста, който ми допадна на първо четене.”, допълни още той.

Очаква се съвсем скоро да бъде заснето и видео към парчето, което ще бъде презентирано в ефира на Фен ТВ.

Човека-глас усилено работи по подготовката на предстоящия си албум и признава, че вече има доста записани парчета и съвсем скоро ще зарадва почитателите си и с песен в напълно различен стил от „Най-добрата фирма”.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 юли 2012 г.