Тони Стораро и Азис гостуват заедно в „Открит микрофон“ – и още…!

Програма на „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова за седмицата 4 – 10 октомври 2010

Токшоуто „Открит микрофон“ по радио „Сигнал плюс“ и през новата седмица ще даде възможност да опознаете отблизо нови изпълнители и да разберете какво се случва при звездите на фолка. Водещата Емилия Стоянова среща слушателите на радиото с:

Даяна, която наскоро пусна нова песен и направи някои промени по визията си. В понеделник певицата ще разкаже в каква посока се промени кариерата ú след като избра да стане част от музикалната компания на Ники Китаеца.

Във вторник гостуват Мила Рангелова и Никола Тодоров – двама млади фолклорни изпълнители, за да разберем за кого е примамлив този музикален жанр и от какво зависи успехът в него.

Двама са гостите и в сряда. За първи път заедно в „Открит микрофон“ ще бъдат Тони Стораро и Азис, които наскоро пуснаха второто си дуетно парче. Кога ще излезе клипът към „Да го правим тримата„, какво става със соловите им проекти и как ще коментират фолка през годините едни от най-успешните ни звезди, това са малка част от въпросите, на които ще получим отговор от тях.

В четвъртък на горещия стол ще бъде Ангел с актуалното парче, което тези дни се завъртя в ефир. „Като хлапачка“ е първият сингъл на изпълнителя с „Ара Мюзик“, компанията, към която наскоро той се присъедини.

В петък ни предстои буря от емоции, защото гост в студиото ще бъде Емануела, с която разговорът ще е за хубави песни, хубаво вино и най-емоционалните моменти в живота ú.

„Открит микрофон“ с Емилия Стоянова се излъчва всеки делничен ден от 16:30 часа по радио „Сигнал плюс“.

Вашите въпроси към гостите може да задавате директно в ефир на 02 / 984 98 98 или във форума на медията.

Инфо: Signal.bg

Виж секцията на радио „Сигнал плюс“ в Slusham.com – слушай на живо и гласувай!

Коментари (0)

Публикувано в на 4 октомври 2010 г.