Тони клипира „How Long“ – с потенциал за световен хит!


Тони и I Can Too представят клип към песента HOW LONG?”, посветена на И АЗ МОГА

Уникален клип с много артисти за И АЗ МОГА

Клипът към песента HOW LONG?” на поп певицата Тони и музикантите Краси Тодоров (D2), Росен Ватев и Радослав Славчев, посветен на инициативата I Can Too вече е факт.

С това парче създателката на хитовете “Всичко било е насън”, “Интернет самота” и “Както преди” се завръща на сцената с песен, която има шанса да се превърне в световен хит.

Видеото ще бъде представено на 28 май (петък) от 18:00ч. на сцената на Sofia Live Club.

Клипът ще изненада публиката с интересен сценарий. Специални гости на събитието ще бъдат много от лицата на И АЗ МОГА, взели участие в снимките, между които: прекрасната балерина Маргарита Будинова, момчетата от бой-група 032, Весела Бонева и Светльо, музикантите от Стерео стая – Криста, Мона и Боян, Явор Захариев (Gravity Co.), танцьорът Раул Торес, баскетболната легенда Тити Папазов, кабаретната актриса Елена Костова и актьорите Гергана Плетньова и Георги Николов и др.

Това е първият проект на българска звезда, в който много популярни личности участваха, обединени от една кауза – I Can Too!

Видеото има социална насоченост и популяризира sms номерата: 14 15 и тел.: 09005 14 15 – за набиране на средства, за актуалната цел на И АЗ МОГА – Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

Тони и нейната банда са подготвили специално за събитието кратък музикален сет, в който ще изпълнят парчето „How Long?”, както и едни от най-популярните парчета на певицата с нови аранжименти.

По време на представянето ще се продават модните аксесоари I Can Too, средствата от които са в подкрепа на децата с увреждания.

Представяне клипа към песента на Тони  “How Long?” за И АЗ МОГА

Програма – 28 май (петък) 2010 г.

Място: Sofia Live Club (подлеза на НДК)

18.00 ч. 18.30 ч. – Интервюта за медиите. На събитието присъстват всички артисти, участвали в снимките на клипа.

18.30 ч. Начало. Изпълнение на песента “How Long?”и представяне на клипа.

18:45 ч. – Тони и Нели Радева (президент на И АЗ МОГА) представят участниците в клипа и екипа, който го реализира. Представяне цели на видеото.

18:50 ч. – 19.30 ч. – Тони, Краси Тодоров – пиано (D2), Росен Ватев – барабани и Радослав Славчев – китара изпълняват някои от най-популярните хитове на певицата с нови аранжименти.

Детайли за събитието може да намерите в приложената прес информация.

Toni – „How Long“ – making

Коментари (0)

Публикувано в на 26 май 2010 г.