Тони Димитрова с дъщеря Маги и брат Йордан в Търси се

Тони Димитрова за любовта, семейството и приятелите – тази неделя в „Търси се“

Откровен разговор с изпълнителката на „Ах, морето“ – 18 март от 11:00 ч. по bTV

За любовта, семейството и приятелите ще се говори в ефира на bTV тази неделя, 18 март от 11:00 ч., когато гост в „Търси се“ е една от най-романтичните и мелодични изпълнителки в българската поп музика – Тони Димитрова. За нея приятелите казват, че в любовта има нужда да е по-слаба и женствена, защото мъжете в живота й са позволявали да бъде такава.

Един от най-близките й приятели – Драго Драганов, е първата изненада в предаването. За мен тя е като сълза, за разлика от представата, че винаги е усмихната, казва тв водещият. Не крие, че двамата ги свързват предимно сълзите, защото много пъти са плакали заедно и нямат тайни един от друг. В живота не съм толкова усмихната, потвърждава изпълнителката на „Ах, морето“.

17-годишната й дъщеря й Магдалена споделя, че въпреки разминаванията, които е имала с майка си, сега тя е най-близката й приятелка. Искам да имам нейната усмивка, признава Маги. Двете дори си правят една и съща татуировка на раменете – коала, като символ на тяхната близост.

Маги разказва още, че е имало момент, когато е трябвало да бъде по-силна от майка си. Това се случва в най-трудния период от живота на Тони – когато си отива нейната майка и опора в семейството. Самата Тони казва, че не може да преодолее загубата и е станала различен човек.

Братът на Тони – Йордан, и снаха й Нели, същото застават пред камерата на „Търси се“. Те описват Тони като много щедър човек с огромно сърце. Последният пример за това е сбъднатата мечта да пътуват до екзотично място. Йордан, който живее във Варна, благодари на сестра си, че в момента тя основно поема грижите за баща им.

В „Търси се“ зрителите ще видят и двама от колегите на Тони Димитрова в Бургаския театър – директора Борислав Чакринов и актрисата Димитрина Пенева. Те описват Тони като изключителен човек и домакиня. Разкриват, че на една от премиерите тя толкова се е притеснила, че се наложило да викат Бърза помощ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Видео анонс

Коментари (0)

Публикувано в на 15 март 2018 г.