ТОМА обещава на софиянци: ще ви разпорим от рок! с онлайн видео и снимки

ТОМА обещава на софиянци: ще ви разпорим от рок!

ТОМА с първи клубен лайв в София

Веднага след като заби на една сцена с тексаските рокери ZZ TOP на столичния стадион Академик на 21 октомври и след първия си гиг в Пловдив на 23 октомври, рок идолът на България се готви за нов смазващ клубен лайв. Концертът ще се състои в Sofia Live Club на 7 ноември, където Тома за първи път ще представи новата си група и в столичен клуб.

Момчетата ще забият на живо авторски репертоар от дебютния албум на ТОМА „Герой”, издаден след победата му в Мюзик Айдъл от Вирджиния Рекърдс, включително хит синглите „Герой”, „Няма място в теб”, както и предстоящия трети сингъл от албума – „Джентълмени” (в оригинал с участието на Дичо).

Рокаджиите ще забият още и брутални рок кавъри на парчета като Come Together на Aerosmith, Word Up на Gun, Gets Me Through (Ozzy), Smooth Criminal (Michael Jackson) и още много в сет от час и половина. В Sofia Live Club Тома ще представи няколко китари, измежду които бутиковото му “Indie”, уникална китара, произведена в Англия и също толкова уникален „Schecter”, направен в Щатите.

„Ужасно се радвам, че ще застана на тази сцена. Това е един истински музикален клуб с повече от перфектно озвучаване. Сериозен клуб за сериозни банди! Ще ви разпорим от рок!!!” – кани се Тома.

Рок героят предвожда новата си банда с членове Емо – бас (eкс PIF, Saint Electrics), Ninyo – барабани (екс-Tornado, дългогодишен студиен музикант, завършил мастъркласа на Милчо Левиев в НБУ и главно изявявал се зад граница) и Ванката – китара (eкс-Aura, Еuroforia, Solaris студент 4-та година тон-режисура в НБУ, добре познат на столичните групари).

На място в клуба ще има щанд, от който феновете ще могат да си купят албума „Герой”, както и автограф от любимеца си.

В момента Тома и бандата му подготвят нови парчета, които ще могат да бъдат чути и в Angel’s Heart, София на 5 декември и в Мармалад, Пловдив на 10 декември.

Начало: 21:30 часа
вход 10 лв
„Sofia Live Club“
АДРЕС: ПОДЛЕЗА НА НДК, ГР. СОФИЯ

Снимка: Virginia Records

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2009 г.