Тома и Албена са новите-стари лидери във „Великолепната шесторка“!

Тома и Албена се върнаха на първото място в седмичната класация на „Великолепната шесторка” по bTV

Над 230 000 лева са вече даренията за проекта „Семейство за всяко дете”

Звездните дуети на „Великолепната шесторка” събраха още над 25 000 лева от зрителското гласуване в четвъртък, с което общата сума за проекта „Семейство за всяко дете” вече надхвърля 230 000 лева. В тяхна подкрепа пяха именити български спортисти, поканени от Йорданка Благоева, а виртуозният цигулар Васко Василев навръх рождения си ден поздрави зрителите на bTV със специално изпълнение на живо в шоуто, с което показа съпричастността си към благотворителната мисия на bTV , УНИЦЕФ и „Глобал филмс”.

Участниците избраха и песните си, с които ще продължат състезанието помежду си във вторник. Теди и Николай ще изпълнят I Will Survive, Бони и ЕмоHands Up, Наско и Йорданка Благоева One Way Ticket, Тони и СлавчоDancing Queen, Албена и ТомаIm so Excited и Валя и КольоDaddy Cool.

С набраните средства от „Великолепната шесторка” ще бъде реализиран проектът на УНИЦЕФ „Семейство за всяко дете”, който цели затварянето на дома за бебета в гр. Шумен и създаването на Център за бебета и родители в града, благодарение на който всяко от изоставените в дома деца ще намери своето семейство. За децата ще се търси възможност да бъдат върнати на биологичните им родители, а ако това не е удачно, ще се търсят приемни родители и осиновители. Специалистите в центъра ще работят и по превенция на изоставянето в Шуменска област, като ще оказват подкрепа на родители, които не могат сами да се грижат за децата си.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 октомври 2010 г.