Тодор Славков търси жена по ТВ7 – снимки и видео с онлайн видео и снимки

Тодор Славков търси жена по ТВ7 – снимки и видео

След Христо Сираков, и Малък Тошко ще търси в ефир своята половинка тази есен

Тази есен небезизвестният български бохем, наследник на противоречивата фамилия Живкови и един от най-желаните и преследвани ергени у нас – Тодор Славков, също ще се впусне в незабравимото приключение да намери сродна душа в ефира на TV7. Продължението на много успешния формат, чието начало постави един от най-богатите хора в България, Христо Сираков, е под надслов xМилионер търси съпруга” и ще се завърти в ефира на TV7 тази есен.

Обещаващият грандиозно шоу формат, в което Малък Тошко ще бъде главно действащо лице, отново е под формата на риалити, но този път ще заложи на самоиронията и пиперливия хумор – запазена марка за фамилия Славкови.

В рамките на 24 епизода Тодор Славков ще трябва да опознае и отсее кандидатките за сърцето му и да избере една от тях, уточняват продуцентите на предаването !no frame media.

Желаещите да участват в предаването трябва да напишат писмо с мотивация за участие, адресирано към самия Тодор Славков, на адрес xmilioner@tv7.bg,  като задължително трябва да приложат свои снимки.

Кандидатките ще могат да се включат в надпреварата от 16 юли до 5 август. Докато тече записването за участие, както и след това, дамите ще могат да следят новините около шоуто на официалната фейсбук страница на предаването http://www.facebook.com/Xmillionaire.

Видео анонс:

Коментари (0)

Публикувано в на 17 юли 2012 г.