Тодор Славков при Силвена Роу по bTV – ще се самозапали ли?

 „Другарят” Тодор Славков влиза с истинско прасенце в студиото на Силвена Роу – тази събота от 18:00 часа в „Щипка сол” по bTV

Тази събота, 19 октомври, от 18:00 часа в „Щипка сол” по bTV Силвена Роу ще предизвика кулинарните възможности в приготвянето на свинско месо на столичния бохем Тодор Славков. Провокативният внук на Тодор Живков ще следва неотлъчно съветите на топ шефа на Великобритания, за да изненада дъщеря си и най-добрата й приятелка с ладийки със свинско по китайски, скалопини от свинско с марсала и креп „Сюзет“.

В пряка сателитна връзка в студиото се включват грациите от балет Нова и два чифта свински крачета. Професионалистите Светлозар Георгиев, Ивелин Иванов и Цветомир Николов ще премерят сили със Силвена Роу в кулинарните предизвикателства на „Щипка сол”.

Хваща ли нож и око наследникът на народната власт, как се справя с готвенето и може ли да фламбира без да се самозапали? Дали зала 2 на НДК е била негов личен кабинет едно време, ще стиска ли палци публиката да реституират Двореца на Културата, за да се прибере „вкъщи” и как се представя в кухнята Тодор Славков, ще стане ясно в събота от 18:00 часа в „Щипка сол” по bTV.

Необходимите продукти за менюто, което Силвена Роу ще приготви можете да видите ТУК.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2013 г.