Тодор Славков и Лили от Биг Брадър борят Стани богат

Благотворителният сезон на „Стани богат” отличен с награда за благородство

Алфредо Торес се среща с Фидел Кастро в продължение на четири часа

Благотворителният сезон на „Стани богат” бе отличен с награда за благородство на тазгодишните награди Charity Awards 2013. Поводът за почетното признание е благородната кауза, на която е посветено настоящето издание на играта – стипендиантската програма за деца спортни таланти в неравностойно положение „Стани шампион”. Водещият Ники Кънчев получи почетния приз след двумесечно онлайн гласуване на общо 24 представители на медиите.

До този момент над 50 известни личности са сядали на стола на богатството, за да играят безвъзмездно за бъдещите спортни надежди на страната. Само за първите осем епизода на „Стани богат” събраната сума надхвърли 100 000 лв. С финално събраните средства от целия сезон още малки таланти ще се присъединят към стипендиантската програма „Стани шампион” и ще получат възможност да се развиват в областта на спорта и да се стремят към бъдещи шампионски титли.

В новия епизод на „Стани богат” благородната кауза ще подкрепят журиращият тандем в Dancing Stars Калин Сърменов и Алфредо Торес. Освен танците и емоционалния темперамент, ще се окаже, че двамата крият и други общи неща… като актьорството, например.

Пред водещия Ники Кънчев Алфредо ще признае, че веднъж вече е излизал на театрална сцена, и то именно на сцената на Сатиричния театър. Не като актьор обаче, а като солист на балет „Тропикана” преди години се среща с „команданте” Фидел Кастро. Срещата им е сравнително кратка – около четири часа. По какво си приличат и по какво се различават кубинците и българите, как ще се разберат сатиричният Калин и горещият Алфредо и кой кого ще надприказва, ще разберем в новия епизод във вторник.

Усещане за Big Brother – за това ще допринесе другата двойка, която ще седне на стола на богатството – Тодор Славков, участвал във VIP Brother 3, и Лили от Big Brother 3. Добавяйки към тях и водещия Ники Кънчев, атмосферата ала Big Brother ще добие още по-завършен вид. Каква ще бъде стратегията на двамата бивши съквартиранти и какво се случва, когато арена на действия е не Къщата, а студиото на „Стани богат”?

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 13 май 2013 г.