„Тодес“ представят зрелищен нов спектакъл в София и Варна

25 топ танцьори на балет Тодес ще покоряват София и Варна

Над 20 впечатляващи хореографии, събрани в двучасово шоу, очакват публиката при гастрола на Тодес у нас през септември

Танцьорите на балет Тодес, водени от известната руска хореографка Алла Духова, ще представят своето най-ново шоу “The Best Of 25 Years” в България през септември.

Гастрола на трупата, организиран от продуцентска компания DEGRIS, ще премине през София на 28 септември – зала 1 на НДК и 29 септември – Двореца на културата и спорта, Варна.

Тодес ще завладеят сцената в продължение на два часа без нито минута прекъсване.

Нaй-новия спектакъл “The Best Of 25 Years” ще бъде разделен на две части.В първата ще бъдат представени най-емблематичните хореографии в 25-годишната история на балета, сред които впечатляващите танци “Офис”, “Фото”, “Увертюра”, “Люди в чёрном” и др.Във втората част Тодес ще изпълнят напълно нови композиции.

Целият спектакъл ще е съставен от над 20 миниатюри по музика на известния руски композитор Алексей Гарнизов, който работи с балета от началото на неговото съществуване. В него ще участват 25 топ танцьори от състава на руската танцова формация.

Билети за спектаклите в София и Варна вече се продават на касите на НДК, ДКС Варна, на сайта на eventim.bg, в мрежата на Globul и супермаркети Пикадили.Цени от 20 – 50 лв.Всеки притежател на билет за шоуто във Варна получава подарък – 10 % отстъпка при посещение на Orange Fitness в морската столица.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 август 2009 г.