TLC излъчва сватбата на принц Уилям пряко в България с онлайн видео и снимки

TLC излъчва сватбата на принц Уилям пряко в България

Едноседмична сватбена програма по TLC в чест на Кралската сватба

Каналът ще излъчва пряко сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън на 29 април

Discovery Networks анонсираха едноседмична програма по TLC в чест на най-очакваната сватба – тази на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Ексклузивни предавания на сватбена тематика започват на 24ти април и ще продължат до деня на кралската сватба в петък, 29ти април.

Продуцирани от ITV Studios Америка, програмите по TLC подготвят почвата за този момент на опиянение в британската история, като отразяват интимния поглед между кралските личности чрез екслузивни и архивирани кадри, интервюта със семействата им, близки приятели и страстни любители на кралските особи. Тази силна и интересна седмична програма ще завърши с предаване на живо от Лондон на Кралската сватбена церемония.

„От обявяването на годежа на принц Уилям и Кейт Мидълтън, международният интерес към любовната връзка в кралското семейство расте все повече и повече“, заяви Александра Тиганас, програмен директор Югоизточна Европа на каналите от портфолиото на Discovery Networks. „Тяхната предстояща сватба със сигурност ще бъде гледана от безброй зрители и TLC с гордост ще обедини публиката пред малките екрани по целия свят, за да сподели с тях вълнението и приказните моменти около това важно събитие.“

Програмите, които ще бъдат излъчени през кралската сватбена седмица, продуцирани от ITV Studios Америка, са:

  • Луди по принц Хари

Неделя 24ти април от 21.00 часа

Заедно с брат си Уилям, който обаче съвсем скоро ще се венчае, принц Хари, на 26 години, заема едно от челните места в списъка с най-желаните ергени в света. Тази едночасова продукция специално има за цел да отговори на въпроса как един тийнейджър – толкова нещастен след смъртта на майка си, успява да се превърне в герой от войната, да създава благотворителни организации и да оглавява класациите за най-желания от безброй момичета по свята партньор?

  • Изключителна кралска колекция

Понеделник 25ти април от 21.00 часа

Запознайте се с най-запалените кралски колекционери в света! Във Великобритания, в дома на Маргарет, след 30 години нон-стоп събиране на вещи, тя живее с гордост, заобиколена от 10 000 чинии, чаши, лъжици и фигурки, в един невероятен свят на кралска бъркотия.

Предаването ни отвежда и към Австралия, където ни запознава с Джанет и Филип, които редовно отворят вратите си за туристически автобуси. Те спират при тях за по чаша чай и обиколка на тяхната кралска къща.

Изключителна кралска колекция” стига и до САЩ, като ви дава възможност да надникнете в бляскавия свят на Пат, която е колектор с доста възможности. Кралската й колекция включва дори някои от ослепителни рокли на принцеса Даяна.

  • Чарлс и Дияна: Имало едно време…

Вторник 26ти април от 21.00 часа

Нарекоха я „Приказната сватба”. Принц Чарлс и Даяна Спенсър се венчаха на 29ти юли 1981… преди 30 години. Ако сте били един от милиардите зрителите, които гледахте сватбата от вкъщи, би трябвало в съзнанието ви да изникват спомени за следните незабравими детайли: роклята, катедралата, подаръчетата, които Даяна даде на шаферките си и т.н. Ще ви върнем отново към този приказен ден, за да можете да изживеете всеки един момент от него.

  • Царствено и поразително: 30те определящи дни в монархията

Сряда 27ми април от 21.00 часа

Този завладяващ документален филм проследява под лупа 30те най-важни дни от живота на кралското семейство за последните 30 години – от сватби и бебета до погребения и скандали. В предаването ще видите как британската монархия се учи от грешките, допуснати от Чарлз и Даяна през 1981 г., за да  бъде сигурна, че ситуацията няма да се повтори с Уилям и Кейт през 2011 г.

  • Подготовката на кралска сватба

Четвъртък 28ми април от 21.00 часа

Всяка булка знае какво предизвикателство е да се организира сватбения ден, но какво ще стане, ако сте един от хората, отговорни за гладкото преминаване на кралската сватба на 29ти април? Задачата е трудна, тъй като това е сватба от епични пропорции. Повече от 2000 елитни гости ще присъстват на церемонията, включително кралски особи, държавни глави, известни личности и представители на благотворителни организации. Около един милион хора ще се наредят по пътя между Уестминстер Аби и Бъкингамския дворец и около един милиард зрители ще гледат сватбата из целия свят. Ще имате възможност да видите как се приготвя такава сватба и под какво напрежение са хората, отговорни за нея. Залозите са високи и провалът е немислим.

  • Кралската сватба – пряко предаване от Лондон

В петък, 29ти април от 12.00 часа, TLC ще предава на живо кралската сватба от Лондон

Коментари (0)

Публикувано в на 23 март 2011 г.