Тити Папазов става „секси танцьор“ в „Животът на другите“

Треньорът си прави кола маска за първи път в живота си

Главен герой в документалната реалити поредица „Животът на другите” тази сряда е старши треньорът на мъжкия баскетболен отбор на „Левски“ – Тити Папазов.

Баскетболистът не може да приеме факта мъже да заработват парите си с танци. Според него гледката танцуващ мъж е далеч по-неиздържана естетически отколкото танцуваща жена, например.

Тити Папазов категорично подкрепя общоприетото мнение, че има нещо сбъркано с мъжете, които кършат тела по нощните клубове, развличайки разгорещени дами.

За да разбере дали наистина е така, техническият директор на мъжкия национален отбор по баскетбол решава да заживее живота на момчетата от формация „Бойс ту дъ макс”, чиято работа е да танцуват, докато пеят.

Въпреки че не умее да пее и счита себе си за твърде скован и непластичен, Тити Папазов започва репетиции с Айвън, Марио и Никола.

Неговата задача е да научи хореографията на танците на групата, да усвои текста на една от песните в репертоара й – „Ловец на мечти”, и да овладее сценичното поведение по време на представление. А крайната цел е да стане един от тях и да отиде на участие с трупата в Пловдив.

Освен че репетира, Тити трябва и да полага грижи за тялото си, тъй като е от изключителна важност всеки танцуващ мъж да бъде с добра визия и форма.

И тъй като момчетата от „Бойс ту дъ макс” усилено се занимават с фитнес, е задължително и техният гост да ги последва в залата.

Папазов категорично отказва да отиде с тях на фитнес, тъй като баскетболът е неговият спорт. За сметка на това пък успява да склони танцьорите да направят заедно баскетболна тренировка, като ги довежда до изтощение.

Подготвяйки се за скорошното представление пред публика, момчетата с изумление установяват, че техният нов колега има проблем с окосмяването над кръста.

Те посещават редовно козметик и за тях е недопостимо и непрофесионално да излязат на сцената необезкосмени. Затова и баскетболният треньор трябва да го направи.

След дълги уговорки и увещания, Тити се съгласява да се подложи за първи път в живота си на кола маска.

За негов голям ужас процедурата е крайно болезнена и неприятна. След тричасова мъчителна терапия, Тити Папазов се сдобива с безупречно гладки гърди и вече е на сто процента готов за сцената.

Макар и ненаучил много добре песента им, баскетболистът заминава с „Бойс ту дъ макс” за Пловдив, където в един нощен клуб групата е поканена да пее и танцува.

По време на пърформънса Тити сменя три сценични костюма, като особено много му допада този на каубой.

Целият трети епизод на „Животът на другите” е наситен с много смях и забавни моменти. Снимачният екип, момчетата от трупата и публиката се смеят от сърце на баскетболиста танцьор, който полага изключителни усилия, за да се справи с предизвикателната си роля.

На финала на снимките Тити ще признае, че всъщност работата на танцьорите не е никак лека и ще засвидетелства уважение към труда и таланта им.

И въпреки че в предишните два епизода героите не се съгласяват с убежденията и начина на живот на своите домакини, в епизода на 22-ри октомври се появява толерантност и разбиране.

Документалната реалити поредица „Животът на другите”, продуцирана от Old School Productions, се излъчва всяка сряда след централната емисия новини по БНТ.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2008 г.