Tiny Toon Adventures с нови епизоди от Boomerang

Ново по Boomerang през април 2013 г.

ДЕНЯТ НА ШЕГАТА С HA HA HAIRIES (HAIRY FOOL’S DAY)
Понеделник, 1 април от 08:00 до 13:45

Отпразнувайте Деня на шегата с Ha Ha Hairies! Специалният блок, подготвен за вас, включва 8 избрани епизода от Сезон 1 на поредицата. Но това не е всичко – очаквайте и някои от най-забавните предавания от Cartoonito. Блокът, посветен на 1 април, ще бъде изпълнен с шумни и весели приключения, както се полага за подобен празник!

НОВИ ЕПИЗОДИ на HA HA HAIRIES
Премиера: вторник, 2 април
Всеки ден от 12:55

Очаквате ли с нетърпение своите приятели от Ha Ha Hairies, които живеят в Hairyland? Сега ще ви представим героите в поредицата: Ma Ha! Ha! – майката с голямо сърце, Pa Ha! Ha! таткото, който обича околната среда, Mini Ha! Ha! – дъщерята-гимнастичка, Nanna Ha! Ha! – бабата, която е концептуален художник и кучето – Chihua Ha! Ha!

Не всички в поредицата обаче са толкова весели! Boris Boo! Hoo! има всичко, което парите могат да купят, но той никога не се смее! Той използва своя син Boyzie в плановете си да провали забавленията на Ha Ha Hairies. Но нещата винаги завършват добре за любимите герои!

НОВИ ЕПИЗОДИ на TINY TOON ADVENTURES
Премиера: понеделник, 15 април
Всеки ден от 10:45

Приключенията на малките шантави рисунки (Tiny Toon Adventures) отново са тук през април! Ново поколение от забавните герои учат в гимназията Acme Acres Looniversity под ръководството на оригиналните герои Бъгс Бъни, Дафи Дък и Порки Пиг. Главните действащи лица са зайчето Бъстър Бъни и зайката Бабс Бъни, които се забъркват в много приключения със своите съученици. Някои от техните приятели са много екзотични – можете да видите лилав тасманийски дявол, птица додо и скункс.

BOOMERANG КИНО
Всяка сряда от 14:15
Всяка събота от 15:30

Дошла е средата на седмицата и Boomerang е приготвил нещо много приятно за теб! Хайде да отидем на кино! Е, не точно по стандартния начин – по-скоро да си останем вкъщи и да гледаме страхотни филми!

03.04***Tom and Jerry: The Fast and the Furry
06.04***Fosters: Destination Imagination ПРЕМИЕРА
10.04***The New Scooby Movies: Dynamic Scooby Doo Affair
13.04***Scooby Doo and the Legend of the Vampire

Коментари (1)

Публикувано в на 31 март 2013 г.