Тигър се приготви за вечеря – в клетката е Лейди Би! /видео/

LADY B изригва с нов хит къртач

Българската Ники Минаж възбужда фенове с ново музикално предизвикателство, съвместно с горещата Цвети от група „Еxpose

Гледай „Приготви се“ онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=u_mX-SnuJJM

Най-после дългогодишното приятелство между двете певици се овенча и с музикален шедьовър. Става въпрос за новото парче на Lady B feat. Cveti Expose озаглавено „ Приготви се“,  което е абсолютната хип-хоп кaртечница на сезона.

С него двете провокативни дами дават сериозна заявка да изместят от челните места  в чартовете  у нас за БГ поп музика нашумели имена като Криско, Г-н  100 кила, Лора Караджова, Young BB Young.

Музиката и текстът  на парчето са дело  на двете гласовити гърли. Идеята да запишат общо парче е “прастара“,   разкрива  Lady B. Възниква още в студентските им години в музикалната академия, но с течение на времето  общото им парче се отлага,  поради една или друга причина. Едва В началото на януари 2013 г. двете решиха да поправят тази творческа грешка като влезнат в студио и запишат дуета си „Приготви се“.

Още от началото хитът се завъртя в ефира, а клипът дойде цели четири месеца по-късно.

„Приготви се“  бележи и голямото завръщане на  Lady B на музикалната сцена, която за известно време бе предпочела да стои извън светлините на прожекторите и кориците на мъжките списания, наслаждавайки се на кратка творческа почивка, през която успя да забърше ново гадже и усилено да поработи върху нови авторски проекти, които предстои  да чуем и видим  скоро.

Нещеш ли обаче, сексапилната повратливка и забременя, като в сходните публикации към новината можете да видите как развъртя бременно коремче на промоцията на новото видео.

Режисурата на провокативното видео е дело на Радостин Събев-Шошо, а оператор е Томислав Михайлов – Чочо, информира Music Space TV.

Сюжетът на лентата, в която скандалната Lady B си партнира с тригодишен бенгалски тигър, е вдъхновен от историята на филма „Животът на Пи”, а атмосферата е подсилена още повече от присъствието на горещите момичета от балет Нова.

Стайлингът е дело на половинката на Ицо Хазарта – Жени Димова, а зад цялостната видеореализация стоят Sho Videos Production. Автори на музиката са американски продуценти и Lady B.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 май 2013 г.