ТИ си звездата на новата сцена на Spirit of Burgas! с онлайн видео и снимки

ТИ си звездата на новата сцена на Spirit of Burgas!

Всеки може да се качи и да пее на специалната нова сцена!

Уникална шеста сцена става част от програмата на Spirit of Burgas. Заедно с останалите пет сцени, на които феновете ще видят имена като Moby, Skunk Anansie, Gotan Project, Deftones и мн.други, BECK’STAGE сцената ще допринесе за едно наистина вълнуващо преживяване на посетителите на фестивала.
Това, което отличава тази сцена от всички останали е, че на нея звезди ще бъдат самите фенове. Всеки от тях, мечтаещ за слава или изкушен да разбере какво е усещането да си на сцена, може да се качи и да изпее парче на някое от световните имена, които гостуват на тазгодишното издание на Spirit of Burgas. Изпълненията ще бъдат снимани и в реално време излъчвани на екран, близо до сцената, но “пренесени в друга реалност” – изпълненията ще се излъчват на фона на основната сцена и това ще допринесе за усещането им за истински звезди.

Излизайки на BECK’STAGE, феновете ще имат осигурени текст, инструментал и аксесоари. Те ще могат да избират измежду разнообразни и жанрово различни парчета. В листата влизат хитове като Lift Me Up и Beautiful на Moby, Hedonism и Charlie Big Potato на Skunk Anansie, You Can’t Bring Me Down на Suicidal Tendencies, Diamond Eyes на Deftones, както и Директор на водопад на Милена и Ревю и Няма бира на Кръпка Блус Бенд.

BECK’STAGE сцената ще е разположена на видимо място, срещу тази на «На Тъмно». Сцената ще е на разположение на всички фенове и през трите вечери на Spirit of Burgas.

За всички, които ще се качат на нея, славата продължава и след края на Spirit of Burgas. Видео с тяхното изпълнение ще бъде качено в интернет и във Фейсбук.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 август 2011 г.