„Ти пак си тук“ на Мария и Кости – видео премиера с онлайн видео и снимки

„Ти пак си тук“ на Мария и Кости – видео премиера

Мария представя видеоклипа към новата си песен „Ти пак си тук“

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=F46qu-Ymg6Y

На 21 октомври Мария засне видеоклипа към най-новата си песен „Ти пак си тук“, а близо 20 дни по-късно хитът е в ефира на „Планета“. За режисурата на видеото звездата се е доверила на Костадин Кръстев – Коко и Ивайло Спасов, а снимките бяха реализирани в студио в столицата. За прическите на Мария се погрижи Фифи от „Фетиш“, за грима – Кирил Чалъков, стилист е Тути, а сценографията на клипа е дело на Даниела Гандова.

„Клипът е имиджов с много специално послание“, споделя звездата на музикална компания „Пайнер“. „В 21 век всичко е пари, цена, всеки върви с етикета си, затова аз реших в този проект да заговоря за нещата, които ме дразнят и на които искам да се противопоставя“, откровено сподели Мария в предаването „На кафе“.

„Кости отново е част от проекта, за което му благодаря от сърце“, допълва певицата. „Благодарна съм на целия ми екип за това, което създадохме и се надявам да бъде вашето любимо видео и песен.“.

И този път Мария е изключително стилна и красива, а тоалетите, които тя и екипът й са подбрали отново са съобразени с последните модни тенденции.

В клипа участие взема и хитовият румънски композитор Кости, чиято е и музиката на парчето. В предаването „На кафе“ на „Нова телевизия“, хитмейкърът сподели, че Мария е перфекционистка във всичко.

„Винаги иска и песента, и видеото, всичко да е перфектно и затова толкова обичам да работя с нея, страхотен професионалист е! Все иска нещо ново, модерно, различно и това се оценява от феновете й, така и трябва да бъде. Като човек тя е много стилна, много талантлива и много амбициозна“, разкри Кости.

„Когато хвана нещо обичам да го завърша докрай и обичам да дам максимума от себе си, затова и винаги ми се получава“. „Аз съм един упорит човек, мечтател, който не спира да си поставя нови и нови неща, които да гони“, откровено сподели самата певицата.

По инфо на Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 10 ноември 2013 г.