The Voice кани на концерт пред НДК – ще има безплатна Кола и футбол!

Най-футболното музикално събитие на лятото „Празнувай като за Световно“ събира музикални и футболни звезди на една сцена

●      Футболните легенди Георги Велинов и Даниел Боримиров, спортни журналисти от водещи медии и министърът на спорта Свилен Нейков са поканените гости на концерта „Празнувай като за Световно

●      Корнер-флагчета и щандове за безплатна Кока-Кола са специалните атракции на събитието на 10 юни пред НДК

Най-горещото събитие на лятото – концертът на The Voice и Кока-Кола „Празнувай като за Световно“ ще събере на една сцена любими български поп изпълнители, футболни легенди и спортни журналисти на 10 юни, пред НДК, от 19 ч.

Футболните и музикалните фенове ще се забавляват „като за Световно“ с Графа, ЛиЛана, Галя, Сантра & Кристо, Картела, Touch Down,  Deep Zone, Ghetto Productions и Sleepwalkinz Crew. Домакини на купона ще бъдат Диди и Играта от Телевизия The Voice.

Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков е поканен да открие събитието. Освен него на сцената ще се качат футболните легенди Георги Велинов и Даниел Боримиров, спортните журналисти от Нова и Нова спорт Ивайло Даскалов и Виолета Асенова, журналистите от Главна редакция „Спорт“ на БНТ Методи Манченко и Камен Алипиев.

Българският Футболен Съюз също ще изпрати официален представител на концерта. А младите надежди на детско-юношеската школа на ПФК Левски ще демонстрират своите футболни уменията на сцената, докато фенове на джагите мерят сили на фулболните маси.

Около специални корнер-флагчета футболните фенове ще покажат как празнуват всеки отбелязан гол, а за да бъде празника истински за всички ще има леденостудена Кока-Кола.

The Voice и Кока-Кола обещават най-якото обратно броене на часовете преди официалното откриване на Мондиал 2010.

Виж страницата на The Voice в Slusham.com – слушай и гласувай!

Коментари (0)

Публикувано в на 7 юни 2010 г.