„The Pro Bowl Games“ заменя NFL Pro Bowl със седмични състезания по умения, флаг футболна игра

NFL заменя Pro Bowl със седмични състезания по умения и флаг футболен мач, обяви лигата в понеделник.

Новото събитие ще замени витрината с пълен контакт, започнала през 1951 г. Той ще бъде преименуван на „The Pro Bowl Games“ и ще включва играчи на AFC и NFC, които демонстрират своите футболни и нефутболни умения в няколко дни на предизвикателства. Игрите през 2023 г. ще се проведат в Лас Вегас, а флаг футболният мач на Allegiant Stadium е на 5 февруари.

Пейтън Манинг и неговата компания Omaha Productions ще помогнат за проектирането на шоута и разработването на съдържание за събития през цялата седмица. Манинг, 14-кратна селекция на Pro Bowl по време на кариерата си в Залата на славата, ще предостави своята гледна точка и ще бъде част от треньорския щаб за мача на вимпела.

„Pro Bowl е нещо, което гледаме от известно време и наистина продължава да се развива“, каза изпълнителният директор на НФЛ Питър О’Райли пред Асошиейтед прес. „Излизайки от миналогодишната игра, взехме решение въз основа на много вътрешни разговори, получаване на обратна връзка от генерални мениджъри и треньори, получаване на много обратна връзка от играчите. Смятаме, че тук има реална възможност да направим нещо напълно различно и да се преместим .. Традиционното състезание се отдалечава от футболната игра и се насочва към НФЛ. Решихме, че целта е да отпразнуваме 88-те най-големи звезди по много позитивен, забавен, но състезателен начин.

„Имайки директна обратна връзка от момчетата, които наскоро бяха в Pro Bowl, запазете структурата на седмицата и се уверете, че имате този многодневен елемент. Беше много положително както от играчите, така и от клубовете.“

READ  Някои отричащи изборите през 2020 г. ще спечелят щатски надпревари, проекти на CNN

Pro Bowl дебютира в Лос Анджелис през януари 1951 г. и остава там 21 сезона, преди играта да се премести в различни градове от 1972 до 1980 г. Хавай беше домакин от 1980 до 2009 г. и играта имаше няколко домове през годините, включително Маями. Финикс, Орландо и Лас Вегас.

Качеството на играта в Pro Bowl често е критикувано. Играчите, които разбираемо се притесняват от контузии, гледат на това повече като на изложба, отколкото на състезание. Флаг футболният мач увеличава конкуренцията, като същевременно избягва потенциални наранявания от захващане, блокиране и удряне.

НФЛ има голям интерес към флаг футбола. Лигата си партнира с Международната федерация по американски футбол, за да представи флаг футбол на Световните игри през юли с оглед на Олимпиадата през 2028 г. в Лос Анджелис.

„Влизате в седмицата на Pro Bowl, уменията, свалянето на шлемовете, ангажираността и след това, със структурата AFC-NFC, едно от най-важните неща, флаг футбола и възможността бъдещето на нашата игра да се играе от най-добрите спортисти в НФЛ.“ каза О’Райли, изпълнителен вицепрезидент на клубния бизнес и събитията в лигата. „Беше еволюция, но излизайки от Лас Вегас миналата година, ние се съсредоточихме върху това как да правим по-добри иновации и да празнуваме нашите звезди.“

„Pro Bowl винаги е време да се отдръпнем и да отпразнуваме футболната игра със съотборници, фенове и семейството“, каза Манинг пред АП. „Всички в Omaha Productions са благодарни, че продължават да бъдат част от седмицата, докато работят с NFL, за да преоткрият The Pro Bowl Games. За мен познаването на флага на NFL ще помогне за развитието на играта и се надявам, че момчетата и момичетата могат да видят играят като най-добрите играчи в света.“

READ  Южноафриканският президент Байдън ще се срещне със семействата на американци, задържани в Русия

Гласуването на феновете все пак ще помогне за определяне на списъците на AFC и NFC. Том Брейди Повечето покани за Pro Bowl са 15. Четирима играчи получиха 14 покани, включително Манинг. Изток-Запад Боул е на 2 февруари на Allegiant Stadium.

През 1999 г. Робърт Едуардс претърпя увреждане на връзките на коляното и прекъсна артерия в левия си крак, докато играеше одобрен от NFL плажен футболен мач по време на седмицата на Pro Bowl. Той пропусна целия сезон 1999 и 2000, докато рехабилитира коляното.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.