The Hottest Dirty Dance Party на „Ескейп“ тръгва на живо по нета с онлайн видео и снимки

The Hottest Dirty Dance Party на „Ескейп“ тръгва на живо по нета

Провокиращи идеи и реалност – The Hottest Dirty Dance Party продължава

Club Escape и Hangout Entertainment представят най-горещото черно парти

Hangout Entertainment и Club Escape отново ще представят вечерта, в която ще се насладите на по-добрата обстановка и подбрана музика, заедно с едни от най-добрите клубни танцьорки в събота /17 октомври/ от 23:00 ч. в Club Escape.

The Hottest Dirty Dance Party продължава. Отново ще можете да чуете и да се забавлявате под звуците на най-доброто от света на R&B и хип-хоп музиката.

Специалните промоции, подготвени от Hangout Entertainment и Club Escape включват желанието им да улеснят част от клиентите на клуба – за дамите входът е свободен до 24:00 часа, а за всички сестри близначки е напълно безплатен до края на нощта.

The Hottest Dirty Dance Party има за цел да насочи вниманието на по-широк кръг хора – както на преуспели бизнес професионалисти, така и на студенти. Проектът представя едни от най-красивите и професионални клубни танцьорки, които ще променят представа Ви за черно парти.

Специално за партито клубът е оборудван с мултимедийна техника, която да допринася за цялостната парти обстановка. The Hottest Dirty Dance Party ще може да бъде наблюдавано ексклузивно чрез лайвстрийм на: www.partyeye.com и www.live.clubescape.bg.

Видео реклама на партито:

Коментари (0)

Публикувано в на 13 октомври 2009 г.