The Ha! Ha! Hairies по канал Cartoonito – смях до мозъка на космите! с онлайн видео и снимки

The Ha! Ha! Hairies по канал Cartoonito – смях до мозъка на космите!


„The Ha! Ha! Hairies”комедийни лудории от създателите на „Grandpa In My Pocket”

Нов динамичен сериал за деца в предучилищна възраст по Cartoonito

С наближаването на датата на стартиране на 12 октомври на Cartoonitо – новия канал  на телевизионния оператор Turner Broadcasting, предназначен за деца в предучилищна възраст, който ще се излъчва в цяла Европа, Близкия изток и Африка, операторът обяви и първата си голяма поръчка за този канал.

Turner Broadcasting е заявил 52 12-минутни епизода на най-новите серии, които са предназначени за  предучилищната възраст: „The Ha! Ha! Hairies”, създадени от Welsh Indie Adastra, авторите на поредицата – носител на награди „Grandpa in my Pocket”.

Поредицата „The Ha! Ha! Hairies” трябва да дебютира по Cartoonito през 2012 година. Тя ще стане част от програмата на  Cartoonito, която включва и  „Bananas in Pyjamas” от Endemol, „Jelly Jamm” от Vodka Capital и  „Baby Looney Tunes” от Warner Bros Animation.

„The Ha! Ha! Hairies” разказва за очарователно, обичащо забавленията семейство косматковци, което живее в Hairyland, където смехът е също толкова важен, колкото и косата.

Boris Boo Hoo, „лошият” в комедийната поредица, обаче  винаги се навърта някъде наоколо, за да съсипе забавите на косматковците, което пък води до налудничев и комичен хаос.

Екшън серии с елементи на анимация,  „The Ha! Ha! Hairies” ще предостави съвременно пресъздаване на класическата клоунада и миманс от немите филми за наслада на младите зрители днес. Типажите на лайв-екшъна са представени от две анимационни Hairy феи: Wiggy и Kwiffо, които са разказвачите в поредицата.

Вдъхновена  от минали и настоящи гении на комедията- от Бъстър Кийтън, Чарли Чаплин, Лаурел и Харди, до Роуан Аткинсън и Лий Евънс – „The Ha! Ha! Hairies” ще покаже  скечове, невиждани досега в екшъна за деца.

Относно Cartoonito:

Cartoonito е телевизионен канал за деца в преучилищна възраст, чрез който те могат да изследват света по забавен начин, развивайки въображението си. Cartoonito излъчва гама от забавни предучилищни програми, включително и обновените:  Fireman Sam, Strawberry Shortcake, Care Bear, а също  Cartoonito Karaoke, Go and Get a Grown Up и Go and Be a Grown Up. Шестима симпатични анимационни герои, наречени Cartoonitos, представят предаванията на канала.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 септември 2011 г.