The Bash („Сбиването“) – грандиозният кеч скоро по GTV с онлайн видео и снимки

The Bash („Сбиването“) – грандиозният кеч скоро по GTV

СБИВАНЕТО
Оригинално заглавие: WWE The Bash
Дата на излъчване: 18-и юли, събота, 23:00 часа
Повторение: 19-и юли, неделя, 02:00 часа

Класическият кеч турнир „Голямото американско сбиване” се завръща тази година с нов, осъвременен облик. Събитието на Световната федерация по кеч вече ще носи името „Сбиването” и ще има изцяло нова визия. От Федерацията са се постарали да предложат невероятен спектакъл за феновете на кеча.

Главният мач за вечерта ще бъде между Трите Хикса и Ренди Ортън и в него ще бъде заложена титла на Федерацията. Лично председателят й Винс Макмеън определи типа мач – „Три кръга на ада”.

Правилата са следните: двамата опоненти се борят до момента, в който някой отбележи 2 туша. Първият мач ще бъде обикновен, във втория тушовете ще важат навсякъде, а ако се стигне до трети, ще стане наистина опасно – защото той ще бъде мач „на носилка”. Ако третият мач се състои, един от двамата кечисти ще трябва да отнесе толкова бой, че да може да бъде изнесен от ринга само на носилка…

Като се имат предвид враждата и уменията на Трите Хикса и Ортън, феновете са убедени, че само два мача няма да са им достатъчни да излъчат победител!

Новия шампион в свръхтежка категория ще трябва да защитава златото си срещу Джеф Харди, който упражни правото си на реванш. Харди беше шампион за по-малко от 10 минути, след като тушира Острието на миналия турнир „Екстремни правила”.

Докато новият шампион все още празнуваше на ринга, Си Ем Пънк реши да се възползва от правото си на мач за титла по избор и измореният вече Джеф беше принуден да защитава току-що спечеленото отличие, без успех. Сега обаче Джеф е твърдо решен да си върне титлата!

По време на „Сбиването” ще бъдат защитавани още титлата при двойките, титлата при жените, както и интерконтиненталната титла. В последния мач има и специално условие: Джерико се съгласи да заложи интерконтиненталното отличие само ако неговият опонент Рей Мистерио заложи маската си. Ако Рей загуби, той ще бъде принуден най-накрая да разкрие лицето си, след повече от десетилетие, прекарано във Федерацията зад прикритието на маските си…

Коментари (2)

Публикувано в на 6 юли 2009 г.