Тежката приказка W.A.S.P. отново се случи в София (+ВИДЕО)

W.A.S.P. събраха близо 4000 души с петото си шоу у нас!

Американските хеви метъл легенди W.A.S.P. зарадваха отново хиляди свои фенове, дошли да ги чуят на живо в столичната зала”Фестивална” в сряда вечер.

Въпреки ниските температури вън и вътре, Блеки Лоулес и неговата банда за пореден път разгорещиха до най-висока степен публиката в залата.

Близо 4000 скандираха името на Блеки и W.A.S.P., които отново показаха висока класа със стегнат и енергичен сет. Той включваше едни от най-любимите парчета на феновете и песни от последния им албум “Babylon”.

Ударните ‘On Your Knees’, ‘The Real Me’ и ‘L.O.V.E. Machine’ разпалиха и последния човек в залата, а изпълнението на ‘Crazy’ и ‘Live To Die Another Day’ затвърдиха култа към Рока и W.A.S.P.

Началните акорди на ‘Wild Child’, предизвикаха истински рев от страна на публиката. На трите видео стени , разположени на сцената през цялото време се излъчваха клипове на групата, в това число и клипа на песента ‘Babylon’s Burning’, в който се появява и самият Хитлер.

Групата остана много доволна от  участието си в София и похвали за пореден път българската публика като една от най-добрите, споделиха организаторите .

W.A.S.P. гостуваха за пети път в България по покана на Loud Concerts, а началото на концерта бе дадено достойно от българите Bastardolomey.

W.A.S.P. – BABYLON’S BURNING (LIVE AT FESTIVALNA HALL, SOFIA, BULGARIA 27/10/2010)

W.A.S.P. – Heaven’s Hung In Black (live in Sofia, Bulgaria)

W.A.S.P. I Wanna Be Somebody (Sofia, 27. 10. 2010).

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2010 г.