Тервел и Лияна във ВИП Брадър: Задръжките падат!

Гледай във ВИП БРАДЪР на 3 октомври, четвъртък:

Преди дни BIG Brother разкри истинското лице на Пламен, а Съквартирантите единодушно решиха, че той трябва да остане в Къщата. Поставен под огромно напрежение, самият Пламен не издържа и заяви пред всички желанието си да напусне. Днес Йоана няма да скрие искрените си симпатии към него и ще направи всичко по силите си, за да го накара да остане в Къщата.

След като отборът на Ирина Флорин победи в Номинационната игра, тя автоматично се превърна в Глава на Къщата за тази седмица. Тя ще е и първият главнокомандващ, който ще приеме властта си отговорно и ще установи определен ред, който всички да спазват. Основното изискване на певицата ще бъде свързано с пазенето на тишина в спалнята. Всички единодушно ще се съгласят с правилото и още тази вечер ще го нарушат по най-категоричния начин.

Звездите в Къщата на VIP Brother 2013 отново ще  организират парти, но този път страстите ще се развихрят така, както никога до сега. Веселието им ще излезе извън контрол и Къщата ще се превърне буквално в бойно поле. И така след като всички задръжки паднат, Тервел Пулев няма да издържи на изкушението и в тъмното ще се случи нещо, което неминуемо ще донесе на Лияна поредната доза остри критики.

Как Йоана ще намери път към Пламен, какво точно ще се случи между боксьора и певицата и как ще реагират Съквартирантите, гледайте тази вечер, от 20:00ч. само по NovaTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2013 г.