Теодора яха БМВ, Алисия – ауди, Емануела – сватбената кола! с онлайн видео и снимки

Теодора яха БМВ, Алисия – ауди, Емануела – сватбената кола!

Емануела пристига със сватбена кола на концерта във Враца

От най-различни точки на България ще пътуват звездите на Фен ТВ към Враца, където на 13 август ще бъде първият концерт от лятното турне на телевизията.

Софи Маринова и Тони Стораро ще пристигнат от морето, където през последния месец имат нон-стоп участия, за първото музикално шоу на телевизията. Както е известно, и двамата се возят в мерцедеси S класа, шофирани от техни близки.

От София ще пътува Теодора, която подготви при дизайнери специално за турнето осем различни комплекта дрехи, обувки, аксесоари и бижута. Тя ще яхне мощното си BMW, като ще вземе със себе си и част от своя балет „Фиоре”, сътворили специална хореография за изпълненията й.

Фолклорната певица Радостина Паньова ще пътува с Ивена и Джина Стоева също от столицата, а нейната колежка по жанр Румяна Попова ще стартира към Враца от Благоевград заедно със съпруга си Сашо Попов, който е и неин продуцент.

Както стана известно миналата седмица, Емануела ще отпраши за Враца директно от сватбата на сестра си в София, като най-вероятно ще пристигне със сватбения автомобил. Веднага след концерта звездата на Ара се връща за нощния купон в известно столично заведение, където се е заканила да дава тон за забавление до ранни зори.

Алисия ще повери сина си Валери-младши на грижите на родителите си и ще яхне сама мощното си ауди, за да стигне за първия концерт във Враца.

Силвия и Теди Кацарови ще тръгнат от Велинград, където имат участие предишната вечер, а мерцедесът автоматик ще се управлява от елзетката и едва ще побере дрехите и аксесоарите, необходими за сценичната им изява.

Орлин Павлов пък ще пристигне директно от с. Лозен, където бе на почивка с половинката си Яна. Той ще изпее супер хита си „Чикаго”, и ще представи „Вместо мен” и „Don’t stop the music с чисто нови аранжименти, правени специално за турнето, обединяващо музикалните жанрове.

Катя и Здравко от Ритон ще тръгнат от къщата си в Банкя, където релаксираха досега край басейна с форма на пиано.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 август 2011 г.